Realtor - Stockholm > Upplands-Bro

Fastighetsbyrån Bro - Realtor BROlogo Fastighetsbyrån Bro

Company:Fastighetsbyrån Bro
Street: Bro Centrum
Postal code: 19721
City: BRO
Phone: 0171-854 84
Web page:Fastighetsbyrån Bro


Presentation: Fastighetsbyrån Bro

Bro

Vårt kontor ligger i Bro centrum i Upplands-Bro kommun, som ligger vid Mälaren nära Stockholm men även med närhet till Uppsala och Arlanda. Vi har sedan länge förmedlat villor, bostadsrätter, fritidshus, jord och skog samt kommersiella objekt här i Bro, en mycket intressant bostadsmarknad.

Du kan själv söka själv bland våra lediga objekt eller låta oss bevaka utbudet åt dig, ända ner på områdesnivå. Vi håller sedan kontakten med dig. Vårt mål är helt enkelt att göra en så bra affär som möjligt, som gagnar både säljare och köpare. Vilken fas du befinner dig i, välkommen till oss med dina frågor och funderingar.

I hjärtat av Mälardalen ligger Bro som är en vacker plats att leva på. Det finns djupa skogar och öppna landskap. Små insjöar och vida Mälarfjärdar. Vi har tätort och landsbygd. Badstränder för lata sommardagar och fina löparspår för god hälsa. Här kan man välja att bo på landet eller i tätorten. Var man än väljer att bo är naturen nära.

Bro ligger i en kulturbygd och ger en rik tillgång till rekreation och avkoppling. Det finns möjligheter till bland annat trevliga vandringsleder, vackra friluftsområden, segling, ridning och flera högklassiga golfbanor. Det finns även många båtklubbar här.

Hela kommunen växer och det satsas mycket på nya bostäder. Utökade kommunikationer gör att Bros strategiska läge växer. Stockholm ligger endast 30 minuter bort med tåg, vilka avgår två gånger per timme. Kommunen har en välutbyggd samhällsservice inom alla områden. Bro har skolor och förskolor med hög kvalitet och gymnasium finns i Kungsängen.

Professional help choosing realtor - Upplands-Bro

The service is free of charge

1. Register your home
-You only need to register a few short facts

2. Wait for an offer
-Realtors will present prices and whats included.

3. Compare and select
-Choose a couple of realtors to meet in person.


Start here >>