Realtor > Stockholm > Täby > Notar Täby

Notar Täby - realtor in Täby


logo

Company:Notar Täby
Address: Biblioteksgången 2
  183 70
  TÄBY
Phone: 08-544 733 50
Homepage:Notar Täby


Presentation: Notar Täby

Välkommen till din Notar Mäklare i Täby!

Täby utvecklas i hög takt och det byggs regelbundet ut med nya bostäder. Läget nära centrala Stockholm och Arlanda gör Täby till ett mycket attraktivt bostadsområde! Ska du köpa eller sälja en bostad i Täby har du kommit helt rätt. Våra kunniga mäklare har arbetat i Täby i många år och flera av oss är också födda och uppvuxna i Täby. Det gör att våra mäklare har en väldigt lång erfarenhet, bred fackkunskap och framför allt en mycket god lokalkännedom.

Våra mäklare har dagligen kontakt med bostadsrättsföreningar i Täby som vi också hjälpt frekvent i många år. För att nämna några vi har inarbetade relationer med Brf Storstugan, Brf Farmen, Brf Jupiter, Brf City, Brf Vingen. Andra populära bostadsområden förutom Täby som våra mäklare är proffs på är Vallentuna och Danderyd.

På kontoret är vi idag fyra fastighetsmäklare och en mäklarassistent. Med vår stora kunskap om Täby, Vallentuna och Danderyd tillsammans med marknadens mest kraftfulla marknadsföringspaket skapar vi de bästa förutsättningar vid Din försäljning. Vår målsättning är att alltid visa stort engagemang, vara pålästa och professionella och erbjuda en hög service - allt för nå högsta möjliga slutpris vid en försäljning. Vi säljer regelbundet bostadsrätter / lägenheter, villa, fritidshus, radhus och tomt i Täby, Vallentuna och Danderyd.

Låt oss börja med att en av våra duktiga fastighetsmäklare värderar Din bostad samt ger råd inför en framtida försäljning. Ett möte är naturligtvis både kostnadsfritt och förutsättningslöst. Vi utför även skriftliga värderingar för att omförhandla Dina lån hos banken och kan anlitas för upprättande av köpehandlingar.

Varmt välkommen att kontakta oss eller besöka vårt mäklarkontor på Biblioteksgången 2 vid Täby Centrum - vi lovar att det lönar sig och blir ditt livs bästa affär!

Med vänliga hälsningar,

Michaela, Ulrika, Rickard, Jenny och Heléne