Realtor > Stockholm > Täby > Magnusson Mäkleri

Magnusson Mäkleri - realtor in Täby


logo

Company:Magnusson Mäkleri
Address: Eskadervägen 4
  183 54
  TÄBY
Phone:08-756 30 32
Homepage:Magnusson Mäkleri


Presentation: Magnusson Mäkleri

2005 kunde alla vara fastighetsmäklare

I maj 2005 tangerade Stockholmsmarknaden det tidigare pristaket från augusti 2000, innan IT-bubblan sprack. Från maj 2005 och 18 månader framåt ökade snittpriset i länet med 56 procent. Det var en tid då alla kunde vara mäklare. Det var kö i trapphusen, vi hade framtidstro, bankerna slängde pengar efter kunderna, lånade ut 100 procent av köpeskillingen och mäklarens arbete liknade mer ren ordermottagning än aktiv försäljning.

I dag ser marknaden annorlunda ut. En ökad medvetenhet hos marknaden, en restriktiv kreditgivning, bolånetak samt införande av accepterade priser gör att det i dag är viktigare än någonsin att välja rätt mäklare.

Ditt val av mäklare påverkar inte bara priset på din bostad. Så vad skiljer en riktigt vass mäklare från en medelmåttig? Det enkla svaret är detaljer; de är direkt avgörande för om din försäljning blir riktigt lyckad, genomsnittlig eller till och med dålig. En duktig fastighetsmäklare vet att han eller hon gör skillnad. Att han eller hon påverkar upplevelsen av affären och att priset är resultatet av noggranna förberedelser likväl som professionellt bemötande, personligt engagemang och en aktivt driven försäljning.

Vi startade Magnusson Mäkleri hösten 2008. Sverige, likt övriga världen, befann sig mitt i en finanskris och trots rådande marknadssituation tvekade vi aldrig. Vi var fyra mäklare med lång erfarenhet och ett brinnande intresse för att göra affärer. Vi hade alla samma mål och tron på en ljusare framtid. Och visst kom den. Vi visste att nyckeln till framgång var riktigt duktiga fastighetsmäklare. Med rätt mäklare, ett härligt team och en enorm arbetsinsats har vi kunnat växa. I dag är vi 28 anställda fördelade på fem kontor. Förutom försäljning av lägenheter, villor och sjöställen är vi i dag en av Stockholms största nyproduktionsmäklare och har även etablerat oss på den kommersiella storhusmarknaden. Vi känner en stolthet i utvecklingen, men samtidigt är vi ödmjukt lyhörda inför framtiden, för ingen mäklare är bättre än sin senaste affär.

Vår målsättning har aldrig varit att bli störst. Att ha nöjda återkommande kunder och att vara stolt över sitt jobb och sina kollegor, kommer alltid i främsta ledet hos oss. Våra ledord är till stor hjälp. För med kunskap, glöd och tillgänglighet kommer man långt.

Vi är övertygade om att fastighetsmarknaden framöver kommer att vara god. Vår kompetens och förmåga att tillsammans lösa olika frågeställningar som dagligen uppstår kommer att leda till en spännande framtid. Förhoppningsvis tillsammans med just dig.

Väl mött,

Marcus Torell, VD Magnusson Mäkleri