Realtor > Stockholm > Täby > Best of Homes, Fastighetsmäklare Björklund & Hellq

Best of Homes, Fastighetsmäklare Björklund & Hellq - realtor in Täby


logo

Company:Best of Homes, Fastighetsmäklare Björklund & Hellq
Address: Nytorpsvägen 34
  183 71
  Täby
Phone:070-568 76 00
Homepage:Best of Homes, Fastighetsmäklare Björklund & Hellq


Presentation: Best of Homes, Fastighetsmäklare Björklund & Hellq

Varför anlitar bostadssäljare Best of Homes fastighetsmäklare?

Jo, framförallt på grund av fastighetsmäklarna som arbetar på Best of Homes samt vår framgångsrika arbetsmetod!

Välkommen till Best of Homes - Täby, Danderyd, Vallentuna, Österåker, Vaxholm

Våra fastighetsmäklare är välutbildade och samtliga mäklare har minst 15 års erfarenhet. Vi har den gedigna erfarenhet som krävs för att på ett tryggt och framgångsrikt sätt

Vi räknar inte framgång i hur många villor och lägenheter vi förmedlar - utan hur väl vi lyckas genomföra våra bostadsaffärer!t genomföra en juridisk korrekt bostadsaffär. Vi åtar oss inte fler försäljningsuppdrag än vi hinner med. Detta för att få ut bästa marknadspris samt kunna erbjuda en hög servicenivå.

Best of Homes, Fastighetsmäklare Björklund & Hellqvist är en fristående mäklarbyrå. Vi ingår inte i någon mäklarkedja. Detta ger oss flexibilitet i många avseenden, och ger oss möjlighet att skräddarsy vår mäklartjänst. Vi kan med olika paketlösningar, helt efter dina speciella önskemål och behov anpassa tjänsten. Vi kan erbjuda alla de tilläggstjänster som du kan vara i behov av, allt från besiktning, olika försäkrings- och banktjänster till styling och flyttstädning m.m.

En förstklassig mäklartjänst behöver inte kosta oskäligt mycket - vi har anpassat vår organisation så att vi kan erbjuda ett mycket konkurrenskraftigt och förmånligt arvode. Mäklararvodet är dessutom avdragsgillt vid kapitalvinstberäkningen som vi kan hjälpa dig med utan extra kostnad. Best of Homes är ett attraktivt alternativ vid ditt val av mäklare som på ett ansvarsfullt och betryggande sätt tar hand om din bostadsförsäljning från början till slut!

Fotografier från Trivselhus AB

Vi önskar dig varmt välkommen till oss!