Realtor > Stockholm > Sundbyberg > Notar Sundbyberg

Notar Sundbyberg - realtor in Sundbyberg


logo

Company:Notar Sundbyberg
Address: Landsvägen 52
  172 63
  SUNDBYBERG
Phone:08-522 480 80
Homepage:Notar Sundbyberg


Presentation: Notar Sundbyberg

Din mäklare i Sundbyberg, Duvbo, Ursvik & Brotorp

Vi har många års erfarenhet av att förmedla bostäder i Sundbyberg och vet vad som krävs för lyckas med just din bostadsaffär. Med en noga utarbetad produkt, en stark drivkraft och ett enormt engagemang skapar vi marknadens bästa förutsättningar för att hjälpa dig vidare i din bostadssituation.

Vår lokal ligger mycket centralt i Sundbyberg med ett suveränt skyltläge under dygnets 24 timmar. Härifrån jobbar vi i en nyproducerad och ljus lokal där du alltid är välkommen in på en kopp kaffe eller för att hämta det senaste numret av DN bostad.

Sundbyberg är en av Stockholms mest attraktiva närförorter. Vi vet varför du ska välja att bo just här! Sundbyberg är som en småstad i storstaden, här finns det mesta av allt. Här bor du endast 8 minuters pendelavstånd från Stockholms city samtidigt som du alltid har naturen runt hörnet. Sundbyberg ligger i topp för snabbast växande kommuner i Sverige med många pågående byggprojekt för att möta den stora efterfrågan. Med närhet till Stockholms city, grönområden och en stadskärna med utmärkta kommunikationer har Sundbyberg mycket att erbjuda.

Sundbyberg har många boendealternativ att välja mellan med stort bestånd av både villor, radhus och bostadsrätter. Oavsett om du ska sälja din villa i Duvbo eller bostadsrätt i Centrala Sundbyberg så står vi redo för att hjälpa dig vidare!

Börja med att bjuda hem oss på en kostnadsfri värdering, dvs. ett förutsättningslöst och personligt möte med en av våra fastighetsmäklare, så kan vi bevisa att vi är Sundbybergs bästa mäklare! Vår starka drivkraft och vårt fantastiska engagemang tillsammans med vårt breda spekulantregister och utsökta marknadsföring gör att vi säljer din bostad till högsta möjliga slutpris!

Ska du sälja din bostad i Sundbyberg? Tveka då inte att ringa oss på 08-522 480 80 eller titta in i vår bobutik på Landsvägen 52!

Med Vänliga hälsningar,

Madeleine, Pasha, Ylva och Hanna