Realtor > Stockholm > Sundbyberg > Mäklarringen Sundbyberg

Mäklarringen Sundbyberg - realtor in Sundbyberg


logo

Company:Mäklarringen Sundbyberg
Address: Tulegatan 6
  17278
  SUNDBYBERG
Phone:08-29 88 80
Homepage:Mäklarringen Sundbyberg


Presentation: Mäklarringen Sundbyberg

Office img

Mäklarringen Sundbyberg

Sundbyberg - en stad för alla!

Vi vet att en lyckad bostadsaffär bygger på kunskap, förtroende och ett stort engagemang! Våra ambitiösa mäklare kan tack vare sin kunskap, erfarenhet och engagemang tryggt guida både säljare och köpare genom hela försäljningsprocessen mot en lyckad bostadsaffär!

Sundbyberg var den kommun i Sverige vars invånarantal procentuellt sett växte mest under första halvåret 2013. Idag har Sundbyberg drygt 40 000 invånare och år 2020 beräknas antalet invånare vara 60 000 - är du en av dem?

Sundbyberg, den lilla staden med närhet till allt. Tvärbanans sträckning genom Sundbyberg invigdes den 27 oktober så nu har Sundbyberg alla kollektivslag representerade vilket gör att det aldrig är långt till något. Utöver det erbjuder kommunen en central stadskärna med stort utbud av restauranger och affärer samt flera grönområden med möjlighet till ett aktivt friluftsliv.

Oavsett om du vill bo i lägenhet, radhus eller villa så har Sundbyberg något för dig. Vi hjälper dig gärna med att sälja men även att hitta ditt nästa drömboende.

Vi sätter kunden i fokus och bygger vår verksamhet på kvalitet och inte kvantitet, något som vi vet uppskattas av både säljare och köpare.

Förbered dig i god tid innan du ska sälja. Vi kommer gärna hem till dig för ett första möte och en kostnadsfri värdering av din bostad. Varje bostadsaffär är unik och vi ser till att anpassa försäljningsprocessen utifrån vad som passar bäst just för er.

Välkommen att kontakta oss redan idag!