Realtor > Stockholm > Sundbyberg > Fastighetsbyrån Solna/Sundbyberg

Fastighetsbyrån Solna/Sundbyberg - realtor in Sundbyberg


logo

Company:Fastighetsbyrån Solna/Sundbyberg
Address: Stationsgatan 2
  17268
  SUNDBYBERG
Phone: 08-4451640
Homepage:Fastighetsbyrån Solna/Sundbyberg


Presentation: Fastighetsbyrån Solna/Sundbyberg

Fastighetsbyrån

Sundbyberg

Sundbyberg är en av Sveriges snabbast växande kommuner, med närhet till många härliga grönområden samt storstadens puls. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig samhällsservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud.

På vårt trevliga kontor Sundbyberg arbetar fyra mäklare och en kundvårdsansvarig. Vi känner mycket väl till vårt område, som innefattas av Centrala Sundbyberg, Duvbo, Lilla Alby, Bällsta Strand, Hallonbergen, Rissne, Ör och Ursvik. Under de år som vi varit verksamma här har vi hjälpt många att finna sina nya hem samtidigt som vi har varit delaktiga vid försäljningen av den tidigare bostaden. Alla på kontoret genomsyras av en glädje till jobbet, ett högt engagemang för kunden och en ödmjukhet inför just dina önskemål. Vi har ett banknärasamarbete, de rätta verktygen och den kunskap och mångåriga erfarenhet som krävs för att kunna uppnå ett lyckat resultat.

Vill du på ett tryggt sätt förverkliga din boendedröm? Kanske få en kostnadsfri värdering och vid försäljning få bra betalt för din nuvarande bostad? Välkommen in på vårt välbelägna kontor på Swedbank i Sundbyberg på Stationsgatan 2. Ring oss redan idag så står vi gärna till tjänst!