Realtor > Stockholm > Stockholm-Västerort > Westergarden & Partner AB

Westergarden & Partner AB - realtor in Stockholm-Västerort


logo

Company:Westergarden & Partner AB
Address: Årsta Skolgränd 18
  117 43
  STOCKHOLM
Phone: 08-370444
Homepage:Westergarden & Partner AB


Presentation: Westergarden & Partner AB

Om Westergårdens mäklartjänster När du anlitar oss får du vårt personliga engagemang med hög ambitionsnivå. Vår målsättning är att överträffa dina förväntningar.

Vi förmedlar bostadsrätter, villor, fritidshus, skogs och jordbruksfastigheter, kommersiella fastigheter och även dina utlandsobjekt.

Vi har även kunnande att hjälpa till med upprättande av detaljplaner samt nybildande av bostadsrättsföreningar. Varför inte eget boende utomlands, finska skärgården eller Spanien, du väljer.

Efter 35 år i branschen har vi god yrkeskännedom och erfarenhet. Fastighetsmäklare Sam Westergård har varit verksam på Stockholms marknaden sedan -79 och har även bakgrund som byggnadsingenjör. Han har även arbetat som distriktchef hos Åtvidabergshus med försäljning av husbyggsatser.

Vi arbetar idag med alla typer av uppdrag i vårt vackra avlånga land och inte minst i Jämtland där vi sålt ett stort antal fritidshus, villor och gårdar. Verksamheten i Jämtland växer tack vare goda rekommendationer från våra kunder.