Realtor > Stockholm > Stockholm-Västerort > SkandiaMäklarna Vällingby/Hässelby

SkandiaMäklarna Vällingby/Hässelby - realtor in Stockholm-Västerort


logo

Company:SkandiaMäklarna Vällingby/Hässelby
Address: Ångermannagatan 138
  162 65
  VÄLLINGBY
Phone: 08-38 62 00
Homepage:SkandiaMäklarna Vällingby/Hässelby


Presentation: SkandiaMäklarna Vällingby/Hässelby

Din fastighetsmäklare i Vällingby/Hässelby

Välkommen till oss på SkandiaMäklarna Vällingby/Hässelby!

Kvalitet, omsorg, engagemang och ett nära samarbete med såväl säljare som köpare är hörnstenar genom hela försäljningsprocessen hos samtliga medarbetare.

Vi har arbetat i dina kvarter sedan 1996 och har den viktiga lokalkännedom som krävs för en lyckad försäljning. Vi vet var närmaste matbutik, skola, dagis och kommunikationer finns i såväl Vällingby som Hässelby. Vi kan också berätta om områdets fritidsaktiviteter för stora och små såsom badbryggor, båt- och golfklubbar m.m.

Genom våra goda bankkontakter hjälper vi din köpare till förmånliga finansieringsförslag. Vi har även noga utvalda samarbetspartners inom homestyling, försäkring, städfirmor, flyttfirmor m.m.

Vårt nätverk inom SkandiaMäklarna ger dig tillgång till en lokal mäklare oavsett var du bor idag då vi har 78 kontor i hela Sverige. Vi är det rätta valet som mixar det lilla och det stora företagets fördelar.

Vi på SkandiaMäklarna i Vällingby/Hässelby vet att stor arbetsglädje och personligt engagemang är avgörande för en lyckad bostadsaffär!

Välkomna in till oss på Ångermannagatan 138 i Vällingby City.