Realtor > Stockholm > Stockholm-Västerort > Notar Bromma, Spånga & Ekerö

Notar Bromma, Spånga & Ekerö - realtor in Stockholm-Västerort


logo

Company:Notar Bromma, Spånga & Ekerö
Address: Drottningholmsvägen 428
  168 73
  BROMMA
Phone: 08-56435100
Homepage:Notar Bromma, Spånga & Ekerö


Presentation: Notar Bromma, Spånga & Ekerö

Din mäklare i Bromma, Spånga & Ekerö

Notar har funnits i Bromma sedan 2001. Det är en stor och öppen bobutik med centralt läge invid Brommaplansrondellen. Här har vi ett mäklarteam bestående av sex duktiga mäklare och en mäklarassistent. Vi har en stor lokalkännedom och förmedlar lägenheter och villor i Bromma, Spånga samt Ekerö med omnejd.

Bromma är ett område under ständig utveckling och det är en populär ort för både unga som gamla. Vi som mäklare i bromma har full koll på vad man bör tänka på när man t.ex. ska köpa lägenhet eller sälja villa i bromma. Våra fastighetsmäklare håller koll på bostadsmarknaden i området och håller oss uppdaterade runt händelser i bromma, det kan vara allt ifrån nya regleringar i området samt om det dyker upp nya köpcentrum såsom bromma blocks. Våra mäklare gör också mycket bostadsaffärer och försäljningar i spånga och ekerö, så vi ska nog kunna hjälpa dig att göra din livs bästa affär.

Är du mån om att din bostad ska säljas för högsta möjliga pris, så kan det vara värt att se hur vi jobbar via de nya medierna. Vi upplevs som väldigt sociala och detta hjälper oss som mäklare att nå ut bredare och på så sätt också få in precis rätt typ av människor som ska köpa bostad i närheten av bromma, spånga och runtomkring ekerö.

Välkommen in till vårt mäklarkontor, eller ring på 08-564 351 00, för en diskussion om ditt boende! Vi erbjuder självklart kostnadsfria värderingar.