Realtor > Stockholm > Stockholm-Västerort > Mäklarringen Bromma

Mäklarringen Bromma - realtor in Stockholm-Västerort


logo

Company:Mäklarringen Bromma
Address: Spångavägen 138
  168 59
  BROMMA
Phone:08-259550
Homepage:Mäklarringen Bromma


Presentation: Mäklarringen Bromma

Bromma

Vill du köpa eller sälja en bostad i Bromma? - Då har du kommit rätt. Med stort engagemang och hög kompetens hjälper vi dig till en lyckad affär, för både säljare och köpare.

Vill du köpa en bostad hjälper vi dig gärna med bankkontakter, försäkringsbolag, besiktningsföretag, jurister och flyttfirmor. Genom vårt kundregister informeras du om bostäder som vi ska förmedla och som passar dina önskemål. Vi åtar oss även specifika sökuppdrag.

Vill du sälja en bostad erbjuder vi ett heltäckande koncept; från värdering av bostaden och försäljningsplanering, via marknadsföring och kundkommunikation till avtalsskrivning och inflyttning.

Mäklarringen Bromma är ett fristående mäklarkontor inom Mäklarringen. Våra tjänster innefattar förmedling av tomter, hus och lägenheter, både inom nyproduktion och inom det befintliga beståndet. Vi har stor erfarenhet av fastighetsförvaltning och projektledning, marknadsföring och kommunikation samt försäljning och kundservice, alla viktiga delar i fastighetsförmedlartjänsten.

Vi ställer höga krav på våra mäklare när det gäller kompetens och etik. Vi har gedigen fastighetsmäklarutbildning och vi är självklart registrerade och ansvarsförsäkrade. Välkommen till oss!