Realtor > Stockholm > Stockholm-Västerort > Fjelkners Fastighetsmäkleri

Fjelkners Fastighetsmäkleri - realtor in Stockholm-Västerort


logo

Company:Fjelkners Fastighetsmäkleri
Address: Alviksvägen 103
  167 62
  BROMMA
Phone:08-26 86 00
Homepage:Fjelkners Fastighetsmäkleri


Presentation: Fjelkners Fastighetsmäkleri

Din lokala mäklare i Bromma

Vi är ett lokalt företag i Bromma som har som målsättning att bedriva en unik form av mäkleri. Vi är specialiserade på försäljning av villor, radhus och bostadsrätter i hela Bromma och ser alla uppdrag som ett hedersuppdrag.

Fördelen med att vara fokuserade på en geografiskt begränsad yta är att vi kan området, hustyperna och prisbilden in i minsta detalj. Vi är sju fastighetsmäklare, två assistenter och en grafisk formgivare som alla har anknytning till Bromma. Du hittar oss på något av våra två kontor.

Vi väljer personal och samarbetspartners med omsorg

Tillsammans med mycket noga utvalda fotografer, inredare och vår mycket kompetenta grafiska formgivare erbjuder vi en mäklarservice med kvalitet utöver det vanliga. Vi brinner för vårt arbete och vår filosofi är att kvalitet i allt - stort som smått - alltid lönar sig.

Vår kunskap om området i kombination med vårt professionella arbete har gjort Fjelkners till den mest anlitade villamäklaren i Bromma. Gör som många av våra nöjda kunder - anlita en lokal mäklare med ett stort personligt engageman