Realtor > Stockholm > Stockholm-Västerort > Af Linder fastighetsbyrå

Af Linder fastighetsbyrå - realtor in Stockholm-Västerort


logo

Company:Af Linder fastighetsbyrå
Address: Brunflogatan 6
  162 53
  VÄLLINGBY
Phone: 08-684 38 752
Homepage:Af Linder fastighetsbyrå


Presentation: Af Linder fastighetsbyrå

Vi är en fastighetsmäklarbyrå med många års erfarenhet av försäljning

Vår idé är att kunna erbjuda dig som kund ett helhetskoncept där vi på Af Linder fastighetsbyrå kan erbjuda duktiga engagerade fastighetsmäklare som brinner för sitt yrke och gör allt för att göra dig nöjd.

Tanken är att du som kund skall vilja använda samma fastighetsmäklare hela livet. Vi är inte klara med dig innan du känner att du är klar med oss. Vi vill stå till förfogande även efter det att affären gått i hamn. Genom att kunna erbjuda juridisk hjälp från vår jurist kan vi hjälpa till med eventuella tvister eller problem som kan uppkomma efter ett köp. Vår jurist kan även erbjuda sina tjänster i form av upprättande av testamente, äktenskapsförord, samboavtal mm. Vi har vidare kontakter inom de flesta yrkes grupper såsom bank för bästa finansiering av ditt bostadsköp. Allt för att du som kund ska känna dig så trygg som möjligt och känna förtroende för att vi gör det bästa av din försäljning och det bästa av din nya boendeaffär.

Vår idé är att även hjälpa kunder med att finna ett nytt boende.

Vi bistår med vår hjälp efter era önskemål så att vi tillsammans kan hitta er ett nytt boende. Till ett fast pris kan vi genom ett omfattande kontaktnät hitta ett boende som passar just er utan att ni behöver leta i bostadsdjungeln efter ett nytt boende. Vi går tillsammans igenom era önskemål så att vi, genom våra kontakter i mäklarbranschen, kan finna några alternativ till boende som ni sedan tittar på.

Vi erbjuder ett helhetskoncept där du som säljare av din bostad får ut det bästa möjliga pris av din bostad, den service du önskar, hjälp med att finna ett nytt boende om så önskas samt råd och hjälp rörande din boendesituation i övrigt med allt från hjälp och vägledning vid ditt nya köp

Förmånliga arvoden

Vi har förmånliga arvoden, arbetar snabbt och effektivt och vår största och viktigaste uppgift är att få ut ett så högt försäljningspris som möjligt för din bostad samt att genom våra kontakter kunna finna ett nytt boende till er för ett bra pris