Realtor > Stockholm > Stockholm-Vasastan > Wendell Fastighetsförmedling AB

Wendell Fastighetsförmedling AB - realtor in Stockholm-Vasastan


logo

Company:Wendell Fastighetsförmedling AB
Address: Idungatan 1A
  113 45
  STOCKHOLM
Phone:08-6737100
Homepage:Wendell Fastighetsförmedling AB


Presentation: Wendell Fastighetsförmedling AB

Wendell Fastighetsförmedling bildades under 2010 och agerar främst i Stockholmsregionen och förmedlar bostadsrätter, villor, tomter och utlandsobjekt.

Med fem års erfarenhet vill vi ge en högklassig fastighetsmäklarservice. Vi strävar efter att köpare och säljare skall se en röd tråd genom hela försäljningsprocessen. Den röda tråden består främst av rätt information på rätt plats men även av transparens och lyhördhet för alla, såväl spekulanter, köpare och säljare.

Vi vill att en kund som vi har haft kontakt med skall känna sig välinformerad och väl omhändertagen genom hela processen.

I vissa lägen vet du som bostadsköpare inte exakt vilka frågor som bör ställas inför bostadsköpet. Skulle så vara fallet ser vi till att vara proaktiva och att leverera information om sådant vi av erfarenhet vet kommer att ha betydelse inför köpet. Vi är en av få fastighetsmäklare som erbjuder en köpmäklartjänst. Läs gärna mer om detta under avsnittet "Advisor".

För dig som säljer en bostad förutsätter vi att du vill att en kunnig mäklare med rätt information på rätt plats representerar din bostad. Dina intressenter kommer då att känna sig trygga i sina beslut. Det ger dig ett försprång och bäst betalt vid försäljningen av ditt boende.

Wendell Fastighetsförmedling är en fastighetsmäklare som levererar full service till alla som vi kommer i kontakt med rörande ett bostadsköp eller en försäljning. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!

Niklas Wendell

Reg. Fastighetsmäklare / Ledamot Mäklarsamfundet