Realtor > Stockholm > Stockholm-Vasastan > WITT PROPERTIES

WITT PROPERTIES - realtor in Stockholm-Vasastan


logo

Company:WITT PROPERTIES
Address: Döbelnsgatan 48
  113 52
  STOCKHOLM
Phone:0704-41 44 45
Homepage:WITT PROPERTIES


Presentation: WITT PROPERTIES

Vi på WITT PROPERTIES tycker inte att du som kund ska behöva betala för flotta mäklar­kontor, löner till assistenter och dyra mäklarbilar. Men vi tummar heller inte på kvaliteten! Du som säljer din bostad genom oss kan lita på att du får 100% service och ett stort, personligt engagemang.

Frihet och flexibilitet

Vi ger dig tid! Du får alltid obegränsat antal visningstillfällen och får garanterat en hel timmes visning varje gång, med ansvarig mäklare på plats. Dessutom får du välja de ­visningstidpunkter som passar just dig. Kanske en torsdag är bättre, än en söndag? Eller kanske både och? Och naturligtvis återvisning om och när så behövs.

Vi ger dig frihet! Var med och påverka annons- och prospektutformning, i samarbete med Art Director. Vi styrs inte av några givna mallar utan anser att eftersom varje bostad och säljare är unik, ska också marknadsföringen vara det. Kontrakt skriver vi där du och köparen tycker passar bäst. Kanske vid köksbordet i lägenheten/huset som just ska byta ägare? Tillträdet sköter vi likaså där så önskas. På köparens bank? I bostaden som just får nya invånare?