Realtor > Stockholm > Stockholm-Vasastan > Erik Olsson Fastighetsförmedling AB

Erik Olsson Fastighetsförmedling AB - realtor in Stockholm-Vasastan


logo

Company:Erik Olsson Fastighetsförmedling AB
Address: Sveavägen 147
  11346
  STOCKHOLM
Phone: 08-55551300
Homepage:Erik Olsson Fastighetsförmedling AB


Presentation: Erik Olsson Fastighetsförmedling AB

Erik Olsson - en framgångshistoria

En mäklartjänst som alla andra - det vore den största förolämpningen av alla för oss på Erik Olsson Fastighetsförmedling.

Sedan Erik Olsson Fastighetsförmedling öppnade sina dörrar 1997 i Stockholm har företaget gått från klarhet till klarhet. Erik såg en mäklartradition där gamla vanor gick före nytänkande och såväl säljarnas som köparnas intressen. Genom att undvika gamla fotspår och hitta nya tillvägagångssätt för att uppmärksamma detaljerna och människorna i en bostadsaffär fann sig Erik Olsson Fastighetsförmedling snabbt som Stockholms innerstads största mäklarfirma. Grunden för en fantastisk mäklartjänst är marknadens bästa mäklare. Rekrytering av de bästa mäklarna, som älskar att ta det där steget extra och göra allt för din bostadsaffär blir den bästa, har varit helt avgörande för vår framgång.

Vår företagsidé har visat sig fungera, om och om igen. Flertalet utmärkelser har det blivit genom åren, bland annat har vi tre år i rad legat i topp tre på tillväxtlistan. 2005 öppnades det första Skånekontoret upp i Malmö och härifrån verkar vi över västra Skåne. Göteborg stod näst på tur 2007. Vårt senaste tillskott är E.I. Cato, en mycket välrenommerad fastighetsförmedling i Skanör, som nu sällat sig till Erik Olsson-familjen.