Realtor > Stockholm > Stockholm-Vasastan > Eliassons Fastighetsförm.AB

Eliassons Fastighetsförm.AB - realtor in Stockholm-Vasastan


logo

Company:Eliassons Fastighetsförm.AB
Address: Kammakargatan 44
  111 60
  STOCKHOLM
Phone: 08-311050
Homepage:Eliassons Fastighetsförm.AB


Presentation: Eliassons Fastighetsförm.AB

Eliassons grundades 1953 av Curt Eliasson, med kontor i Enskede. Företaget har sedan dess arbetat i Stor-Stockholm med omnejd och är därför för många ett välkänt namn. Sedan 1999 har vi också kontor i Stockholm city med bra skyltning av objekten på banker.

Vi sköter varje försäljning effektivt och målmedvetet, med personlig service. Vi ställer höga krav på vårt arbete och marknadsföring, därför har vi ett begränsat antal objekt till salu samtidigt.

Vi är anslutna till FMF - Fastighetsmäklarförbundet - med alla dess kontakter, bl. a. anslutna till FRN - Fastighetsmarknadens reklamationsnämnd. Vi är försäkrade enligt alla lagar och regler. Vi är specialutbildade i bl. a. ekonomi, juridik, fastighetsförmedling och byggnadsteknik dessutom har vi de bästa jurister att rådfråga i specialfall.

För bästa marknadsföring anpassar vi annonseringen till lämpliga tidningar, såsom DN, SVD och lokal press. Vi annonserar via Internet på Hemnet, DN-bostad, Bovision och på vår egen hemsida. Vi presenterar våra objekt för de spekulanter vi har i vårt omfattande kundregister med både svenska och utländska spekulanter.

Vi har fått Fastighetsmäklarförbundets årspris 2001. Priset delas ut för god kreativitet och marknadsföring inom fastighetsmäklaryrket (se bild).

Vi gör gärna en kostnadsfri värdering, och ger samtidigt förslag på hur just Er försäljning bör läggas upp. Vi kan hjälpa Er med en reavinstberäkning, samt se hur mycket av Er skatt Ni kan skjuta på framtiden. Vi har flera utmärkta bankkontakter som kan ge snabba svar, såväl till säljare som köpare.

-Hjärtligt välkommen att kontakta oss för mer information.