Realtor - Stockholm > Stockholm-Vasastan

Ekenstam Fastighetsmäklare - Realtor STOCKHOLMlogo

Company:Ekenstam Fastighetsmäklare
Street: Karlbergsvägen 14
Postal code: 113 27
City: STOCKHOLM
Phone: 08-505 554 00
Web page:Ekenstam Fastighetsmäklare


Presentation: Ekenstam Fastighetsmäklare

Ekenstam

Hur säljer man bäst sin lägenhet, hur gör man ett bra köp på bostadsmarknaden i Stockholm? Genom att vara en engagerad och kritisk kund, först och främst, svarar vi på Ekenstam Fastighetsmäklare. Det finns nämligen inga "mirakel metoder" eller "mirakel mäklare", tyvärr. Däremot finns det, enligt oss, väldigt många fastighetsmäklare som inte gör ett särskilt bra eller professionellt arbete för sina kunder.

Vi hör det allt för ofta av våra kunder. Vi vill och kan hjälpa dig, för vi vet att nöjda kunder kommer tillbaka. Och nöjda kunder rekommenderar oss till sina vänner.

Vi har inte råd att inte "stå på tå" för dig, helt enkelt.

Bostadsaffären är ju en stor affär - särskilt om du bor i Stockholm, där priserna är mycket höga jämfört med övriga landet.

Då är det dumt att chansa.

Ska du köpa bostadsrätt för första gången är det viktigt att du "går in"på rätt nivå, så du har råd att byta upp dig, senare. Du som är inne redan, vill naturligtvis sälja så dyrt som möjligt, och köpa så billigt som möjligt. Du kanske behöver råd, du behöver bra bankkontakter, du behöver någon som är snabb och engagerad. En bostadsaffär är en stor affär med risk men också med stora möjligheter, det finns inget skönare och mer harmoniskt en ett bra boende som man köpt till rätt pris!

Det är därför du behöver en mäklare ut över det vanliga. En driftig mäklare.

En Ekenstam mäklare, helt enkelt.

Ekenstam har redan från starten för drygt 20 år sedan valt att inte agera som vanliga fastighetsmäklare - för oss är din bostadsaffär vårt kall och vår passion. Vi började som två mäklare med specialitet på lägenheter i Vasastan och Östermalm 1986. Det var så vi började, och det var genom detta som vi blev omtalade - vår bästa reklam är nöjda kunder. Genom att vårt engagemang, vår energi och kunskap om bostadsmarknaden samt vår känsla för detaljer, har Ekenstam Fastighetsmäklare vuxit, oavsett lågkonjunktur och oavsett om boräntan har höjts eller sänkts.

Idag har vi 4 affärsområden: Odenplan, Östermalm, Söder och Kungsholmen. Ekenstam Fastighetsmäklare har förmedlat tusentals objekt genom åren och du har säkert sett våra smakfulla och intresseväckande annonser i dagspress.

Vi har knutit till oss en mycket kompetent grupp av medarbetare som är utbildade av oss i att se möjligheter där andra ser problem och att vilja vinna för våra kunder. Våra breda kontaktytor och vårt goda namn, gör också att våra kunder affärer oftast blir bättre än hos konkurrenterna. Pröva oss, kostnadsfritt, för en värdering, så får du själv avgöra.

Du får naturligtvis gärna stoppa oss på gatan; det är vi som kör de små, grå Fiat 500 bilarna med Ekenstam sköldar på dörrarna.

Välkommen till Ekenstam!

Professional help choosing realtor - Stockholm-Vasastan

The service is free of charge

1. Register your home
-You only need to register a few short facts

2. Wait for an offer
-Realtors will present prices and whats included.

3. Compare and select
-Choose a couple of realtors to meet in person.


Start here >>