Realtor > Stockholm > Stockholm-Vasastan > Edward & Partners

Edward & Partners - realtor in Stockholm-Vasastan


logo

Company:Edward & Partners
Address: Sveavägen 52
  111 34
  STOCKHOLM
Phone: 08-228080
Homepage:Edward & Partners


Presentation: Edward & Partners

Edward & Partners Fastighetsmäklare AB har som målsättning att vara ett modernt och nytänkande fastighetsmäklarföretag, där vi, på ett förtroendeingivande sätt har som inriktning att förmedla bostäder i Stockholms innerstad. Våra medarbetare står för en samlad erfarenhet av förmedling av hundratals bostäder vilket har resulterat i uppbyggandet av ett omfattande kundregister som vi kan erbjuda våra uppdragsgivare.

Våra mäklares samlade yrkeserfarenhet har påvisat att förutsättningarna för ett lyckat förmedlingsuppdrag baseras på personligt engagemang, god marknadskännedom, förmåga att anpassa förmedlingsprocessen utifrån det enskilda fallet samt att upprätthålla en kommunikativ relation med samtliga inblandade parter igenom hela förmedlingsprocessen.

Personligt engagemang är ledordet i vårt sätt att arbeta. Varje förmedlingsuppdrag är för oss unikt och erfordrar därför ett professionellt agerande. Vi ser det därför som en självklarhet att tillgodose såväl köparens som säljarens förväntningar i hela förmedlingsprocessen.

Vi på Edward & Partners Fastighetsmäklare AB ser varje uppdrag som en unik förmedlingsprocess. Därför är vår målsättning att tillsammans med dig som uppdragsgivare skräddarsy en individuell försäljningsplan baserad på dina önskemål och de unika förutsättningar som din bostad kännetecknar.

Genom en väl genomförd och medveten marknadsföringsstrategi ser vi till att uppdraget inrymmer samtliga delar igenom hela förmedlingsprocessen. För att åstadkomma detta har vi valt att ingå nära samarbete med de främsta inom sitt område som t ex professionell fotograf, 3D-planlösningar etc. Slutprodukten blir en illustrativ och informativ säljbeskrivning i en stilfull förpackning som tillhandahålls alla intressenter. Dessutom kan vi erbjuda ytterligare tilläggstjänster för att göra din bostad ännu mer attraktiv såsom till exempel homestaging, besiktning och/eller flyttstädning.

Med hjälp av annonsering på internet når vi ut till en stor kundgrupp och kan på så sätt erbjuda exponeringsmöjligheter för att hitta den rätta köparen.

Det förekommer i vissa fall att säljarna inte vill exponera sina hem på den öppna marknaden. Vi på Edward & Partners Fastighetsmäklare AB har därför valt att lösa det genom att initiera direktkontakt med presumtiva köpare - då vi i vår dagliga verksamhet kommer i kontakt med köpare som söker hem i alla storlekar och prisklasser. På så sätt kan vi matcha ihop säljare och köpare till en lyckad affär.