Realtor > Stockholm > Stockholm-Vasastan > Diplomat Fastighetsmäkleri HB

Diplomat Fastighetsmäkleri HB - realtor in Stockholm-Vasastan


logo

Company:Diplomat Fastighetsmäkleri HB
Address: Lindhagensgatan 102
  112 18
  STOCKHOLM
Phone:08-203205
Homepage:Diplomat Fastighetsmäkleri HB


Presentation: Diplomat Fastighetsmäkleri HB

Diplomat Fastighetsmäkleri drivs idag av Erika Mutschler och Lisa Tannfors med ambitionen om att driva en personlig och serviceinriktad mäklarbyrå.

Erika förvärvade firman 2006 och 2013 klev Lisa in som delägare efter några års samarbete. Diplomat inledde ett samarbete med Vendela Lindqvist 2009 och 2014 med Pamela Aguilar. Båda har flera års erfarenhet från de stora kedjorna.Tack vare nöjda kunder och gott rykte har efterfrågan på vår mäklartjänst stadigt ökat vilket har gett oss möjligheten att handplocka duktiga mäklare. Idag kan vi med stolthet säga att Diplomat är en av Stockholms mest rekommenderade mäklare enligt reco.se och Booli.se.

Vår inriktning är förmedling av bostadsrätter, villor och Aquavillor i Stockholm. Vi tar fram en individuell lösning för varje affär utifrån vår erfarenhet, dina önskemål och hemmets förutsättningar.

Diplomat Fastighetsmäkleri förmedlar din bostad med stort och personligt engagemang, kompetens, lyhördhet och kvalitet. Vi strävar alltid efter 100% nöjda kunder, högsta slutpris, service och tillgänglighet. Din trygghet som kund, före, efter och under affären är självklar och mycket viktigt för oss!

För bästa service jobbar vi utan assistenter och du har all kontakt med din personliga mäklare.