Realtor > Stockholm > Stockholm-Vasastan > Crown Estate Fastighetsbyrå

Crown Estate Fastighetsbyrå - realtor in Stockholm-Vasastan


logo

Company:Crown Estate Fastighetsbyrå
Address: Birger Jarlsgatan 76
  114 20
  STOCKHOLM
Phone:08-205050
Homepage:Crown Estate Fastighetsbyrå


Presentation: Crown Estate Fastighetsbyrå

Ledordet genom Crown Estates arbetssätt är kvalitet!

Att välja mäklare är kanske det viktigaste valet Ni gör när Ni skall byta bostad. Varje mäklare arbetar på sitt sätt vilket gör att det är viktigt att jämföra olika mäklare för att sedan välja den Ni får bäst förtroende för.

Här jobbar vi med kvalitet. Mäklarna hos oss är nämligen egna företagare och därför behåller de mer av sin förtjänst och kan på så sätt jobba med färre objekt samtidigt. Detta genererar kvalitet i varje enskild affär. För Dig som säljare innebär det att Du kan vara säker på att få en genuint engagerad mäklare. Du märker det bland annat genom att väldigt stort fokus läggs på marknadsföringen, att vi inte bara har två offentliga visningar utan har ett stort antal privatvisningar för spekulanter som visat intresse. Vi går då igenom årsredovisning, gör boendekostnadskalkyler och tar upp annan viktigt information för att underlätta beslutet. Vi hjälper gärna köparen med alternativa planlösningar, tips på hur man kan renovera bostaden och hjälper till att ta fram en prisbild om vad det kan kosta. Allt för att köparen ska känna trygghet i att köpa deras drömboende! Crown estates kvalitetsfokus speglas även i materialet som hjälper oss att presentera Din bostad på ett attraktivt sätt, nämligen våra exklusiva trycksaker och hemsida. Hör gärna av Dig om Du vill ha mer information eller om Du vill få se exemplar av någon av våra trycksaker.

Vi gör det lilla extra!

För att optimera Ditt boende går vi noggrant igenom bostaden för att se vilka förändringar som kan vara värdehöjande. Att ta hjälp av en professionell stylist är något vi rekommenderar många kunder då resultatet blir att bostaden presenteras på absolut bästa sätt. Det är de små detaljerna som gör den stora affären!

Innan försäljningen försöker vi även se om det finns ett värde i att göra en förbesiktning eller en uppmätning av bostaden. Hur är husets skick eller har ordförande i föreningen hört om någon tidigare uppmätning som visat att grannens bostad varit större. Det är frågor vi alltid ställer innan försäljning.

Vi hjälper även gärna till med kontakten med städ- och flyttservice. Allt för att underlätta Ditt byte av bostad.

Kort och gott - Dina önskemål, vårt uppdrag!