Realtor > Stockholm > Stockholm-Vasastan > Citymäklarna

Citymäklarna - realtor in Stockholm-Vasastan


logo

Company:Citymäklarna
Address: Box 23 248
  104 35
  STOCKHOLM
Phone:070-421 31 23
Homepage:Citymäklarna


Presentation: Citymäklarna

Om oss

Uthyrning

Vi hyr ut kommersiella lokaler i hela Storstockholmsområdet med särskild nischning på innerstan och dess närförorter. Förutom att vi har samarbetsavtal med de flesta stora fastighetsförvaltningsbolagen arbetar vi även med bostadsrättsföreningar och med privata hyresvärdar vilket gör att vi täcker in väl över 90 procent av alla vakanser. Med vårt breda kontaktnät och genom ett nära och förtroendefullt sam- arbete hjälper vi snabbt våra kunder.

Fastighetsförsäljning

Våra tjänster innefattar köp och försäljning av industrifastigheter, kontorsfastig- heter, hyresfastigheter och tomtmark. Vi arbetar främst (men inte uteslutande) inom hela Storstockholm. Genom ett väl uppbyggt kontaktnät över hela vårt verksamhetsområde är ingenting omöjligt att förverkliga. Är du intresserad kontakta oss isåfall för mer information!

Fastighetsförmedling i Spanien

Vi förmedlar alla typer av bostäder och förmedlar nybyggnationer från kustens största byggfirmor. Med oss har du direkt kontakt med byggfirman utan några mellanhänder. För dig betyder det maximal

trygghet, billigare boende och större möjlighet att anpassa din bostad efter dina egna önskemål och behov.

Vi bevakar hela bostadsköpet och ordnar alla kontakter du behöver för din trygga investering i Spanien. Vi hjälper våra kunder både förr och efter sina köp, hjälper från dag ett med hela köpprocessen, fixa Nie nummer, praktiska detaljer kring köpet, orientering, tips, anskaffning av möbler, uthyrning av din egen bostad efter köpet etc.

Vi vet att vår personliga service och hela vår service paketet är vår styrka och skiljer oss från mängden. Vi jobbar på samma sätt med alla våra kunder och vi satsar på långsiktiga relationer, inte enbart försäljning.

Vår erfarenhet i branschen gör att vi kan välja de rätta kontakterna, bostäderna och bästa priser. Gå gärna in på vår hemsida för att se vår utbud.

Vi har visningsresor vänligen kontakta oss på 070-421 31 23 så berättar vi mer.