Realtor > Stockholm > Stockholm-Vasastan > Birka Fastighetsmäklare

Birka Fastighetsmäklare - realtor in Stockholm-Vasastan


logo

Company:Birka Fastighetsmäklare
Address: Rörstrandsg. 17
  11340
  STOCKHOLM
Phone: 08-346005
Homepage:Birka Fastighetsmäklare


Presentation: Birka Fastighetsmäklare

Birka Fastighetsmäklare har under decennier sålt 1000-talet bostadsrätter i Birkastan och vi tror inte det är någon tillfällighet att vi fått så många uppdragsgivares förtroenden.

När det gäller försäljning av bostadsrätter har vi gedigen kunskap i juridik, ekonomi, finansiering, marknadsföring och försäljning. Våra objekt visas med bild- och faktaunderlag i dagspress och på vår hemsida samt Bovision och Hemnet.Vi kan föreningarnas ekonomi, samtliga avtal och upplägg i affären och vi blir rekommenderade för nya uppdrag.Medlemskap i och ansvarsförsäkring genom Mäklarsamfundet ger Dig trygghet både som säljare och köpare. Vårt kontor ligger på Rörstrandsgatan 17, välkommen in!

Lång, gedigen erfarenhet

Vi är Birkastadens Fastighetsförmedling. Anlitad under 4 decennier av bostadsrättsinnehavare och föreningar. Uppdrag genomföres professionellt. Handelsbanken vid S:t Eriksplan har verkat som köparnas finansieringspartner vid flertal låneärenden och kan bistå med låneinformation.

HandelsbankenHandelsbanken rekommenderar oss vid förfrågan om försäljning

och där har vi också en utställning av bostadsrätter i fönstret.

Fastighetsbyrå i Birkastan

Till vårt kontor är du välkommen att besöka oss. Vi bistår med fri information och värdering. Våra fastighetsmäklare och medarbetare är väl utbildade med längre erfarenhet än de flesta. Vi är kända på marknaden. Birka tål att jämföras med andra om Du vill få bästa jobbet gjort.

Med vårt arbetssätt finner säljare rätt köpare. Vi är alltid nära till hands: oss finner Du på Rörstrandsgatan 17 i Birkastan. Vi har ett stort kontaktnät med köpare och säljare.

För bästa resultat

BirkastanDe allra flesta spekulanter söker och finner i dag sin bostad på nätet. På Birka WebSite samt på hemnet.se och bovision.se ser tusentals besökare varje vecka våra objekt till salu.

Vi genomför också särskilda utskick, kampanjer, annonser i både lokalpress och dagstidningar. Vi på Birka önskar Dig varmt välkommen att kontakta oss om Ditt köp och försäljning.Vill du veta mer om oss och våra sålda objekt, ta en närmare titt på våra referenser!