Realtor - Stockholm > Stockholm-Vasastan

Behrer & Partners Fastighetsmäkleri - Realtor STOCKHOLMlogo

Company:Behrer & Partners Fastighetsmäkleri
Street: Karlavägen 36
Postal code: 114 49
City: STOCKHOLM
Phone: 08 667 00 20
Web page:Behrer & Partners Fastighetsmäkleri


Presentation: Behrer & Partners Fastighetsmäkleri

Vi på Behrer & Partners har erfarenhet sedan 1996 att förmedla våningar i Stockholms innerstad, med tonvikt på Östermalm, samt attraktiva villor i välbelägna områden såsom Lidingö, Saltsjöbaden, Bromma & Djursholm

Vi är alla delägare & partners vilket motiverar oss medarbetare till ett lika starkt personligt engagemang i samtliga våra uppdrag. Det i sin tur betyder att vi kan fördela uppdragen mellan oss, vilket ger dig som kund en större tillgänglighet och en högre servicenivå.

När du ser en våning eller villa som förmedlas av våra mäklare har du rätt att förvänta dig något utöver det vanliga. Den mäklare du kontaktar hos oss ansvarar för uppdraget från första dagen till att försäljningen är avslutad.

Vi ansvarar och utformar varje uppdrag efter kundens önskemål och låter försäljningen ta den tid som krävs för att uppfylla kundens förväntningar. Professionalitet, kvalitet och trygghet är våra ledord när vi presenterar ert hem i bild och text vid visningarna och i mötet med köparna. Vi betraktar varje uppdrag som ett ansvarstagande, att vi får ge kunden den trygghet som krävs när han eller hon gör sitt livs affär. Det är ett förtroende vi värderar mycket högt.

Välkommen till Behrer & Partners

Professional help choosing realtor - Stockholm-Vasastan

The service is free of charge

1. Register your home
-You only need to register a few short facts

2. Wait for an offer
-Realtors will present prices and whats included.

3. Compare and select
-Choose a couple of realtors to meet in person.


Start here >>