Realtor > Stockholm > Stockholm-Vasastan > JÄGHOLM NORRORTSMÄKLARNA

JÄGHOLM NORRORTSMÄKLARNA - realtor in Stockholm-Vasastan


logo

Company: JÄGHOLM NORRORTSMÄKLARNA
Address: Södervägen 30
  183 69
  TÄBY
Phone:08-630 10 40
Homepage: JÄGHOLM NORRORTSMÄKLARNA


Presentation: JÄGHOLM NORRORTSMÄKLARNA

VÄLKOMMEN TILL JÄGHOLM NORRORTSMÄKLARNA

Jägholm Norrortsmäklarna är en professionell mäklarbyrå som alltid levererar mäklartjänster av högsta klass. Vi är etablerade på Norrortsmarknaden sedan 1989 och har sedan starten haft otaliga bostadsförsäljningar i Täby, Vallentuna, Österåker och Danderyd. Jägholm Norrortsmäklarna erbjuder unik kompetens inom juridik, ekonomi, byggnadsteknik och inte minst marknadsföring och kundservice. Vi ligger ständigt i framkant när det gäller produkter och tjänster som får din bostad att synas på den öppna marknaden. Vidare är alla våra fastighetsmäklare handplockade för att de besitter en stor expertis och är specialiserade på sitt geografiska område.

Vi erbjuder ett helhetskoncept innefattande ett stort kontaktnät med spekulanter, bankkontakter och hantverkare - hos oss är kunden och bostaden alltid i fokus! Vår största glädje finner vi i alla kunder som rekommenderar oss - och återkommer.

När ni anlitar oss får ni inte bara en duktig mäklare, ni får tillgång till ett fastighetsmäkleri med gedigen kunskap om bostäder och juridiken kring detta. Det vi alla har gemensamt är att vi älskar boenden i alla dess former, och att vi verkligen brinner för vår förmedlarroll.