Realtor - Stockholm > Stockholm-Söderort

SkandiaMäklarna Spanien (f.d. Fastigheter i Solen) - Realtor Täbylogo SkandiaMäklarna Spanien (f.d. Fastigheter i Solen)

Company:SkandiaMäklarna Spanien (f.d. Fastigheter i Solen)
Street: Lahällsvägen 48
Postal code: 18330
City: Täby
Phone:08-638 59 60
Web page:SkandiaMäklarna Spanien (f.d. Fastigheter i Solen)


Presentation: SkandiaMäklarna Spanien (f.d. Fastigheter i Solen)

Din trygghet är vårt ansvar

SkandiaMäklarna är ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag med drygt 400 medarbetare på ca 75 kontor fördelade över hela landet. Vi har funnits i drygt trettio år och förmedlar privatboende, dvs. villor, bostadsrätter och fritidshus, samt kommersiella fastigheter, gods, gårdar och lantbruk.

vi har funnits i spanien Sedan 1998

Sedan slutet av 1990-talet har vi också erbjudit den svenska marknaden bra prisvärda bostäder i södra Spanien och vår vision är att vara den ledande kvalitetsmäklaren i Sverige med fokus på trygghet, ansvar och förmåga.

En säker affär är en bra affär

Vid förmedling av exempelvis nyproduktion samarbetar vi med ett noga urval av välrenommerade byggherrar i Spanien, vilket är en trygghet både för oss som mäklare och dig som köpare. Vid köp av nyproduktion får du bankgaranti på dina delbetalningar innan din bostad är färdigställd.

Vi vänder oss både till dig som jobbar aktivt och behöver en avkopplande semesterbostad att åka till då och då, och till dig som trappat ned eller dragit dig tillbaka och kan tillbringa mer tid i ett soligare och skönare klimat.

Oavsett om du vill köpa en bostad i Spanien för egen del, tillsammans med släkt eller goda vänner eller för ditt företags räkning, så kan vi erbjuda dig en trygg och säker affär.

Du får en komplett service på köpet

De praktiska och juridiska frågorna i samband med ditt bostadsköp i Spanien får du svar på. Vi hjälper dig med alla bank- och myndighetskontakter. Likaså kan vi ge dig goda råd om försäkringar och annat som berör din bostad.

Även när ditt köp är klart finns vi till hands. Kontakta oss när du vill, vi har kontor både i Sverige och i Spanien. Det kan gälla frågor som att du vill hyra ut din bostad eller ha hjälp med möbelköp, bilhyra, hantverkare och andra praktiska detaljer.

Kanske det kommer en dag när du vill sälja. Då står vi också till tjänst. Och skulle du ha några övriga frågor? Ja, då finns vi för att ge dig svaren.

Professional help choosing realtor - Stockholm-Söderort

The service is free of charge

1. Register your home
-You only need to register a few short facts

2. Wait for an offer
-Realtors will present prices and whats included.

3. Compare and select
-Choose a couple of realtors to meet in person.


Start here >>