Realtor > Stockholm > Stockholm-Söderort > Notar Enskede / Stureby

Notar Enskede / Stureby - realtor in Stockholm-Söderort


logo

Company:Notar Enskede / Stureby
Address: Dalens Allé 8
  121 31
  Enskede
Phone:08-533 307 40
Homepage:Notar Enskede / Stureby


Presentation: Notar Enskede / Stureby

Din mäklare i Enskede, Enskede Gård, Gamla Enskede, Enskededalen, Fyrvaktarkroken, Tallkrogen, Gubbängen, Stureby, Svedmyra och Bagarmossen.

Välkommen till oss fastighetsmäklare på Notar Enskede/Stureby!

Hösten 2012 öppnade vi, Magnus och Angela, mäklarkontoret i Enskede och nya Dalens centrum. Vårt verksamhetsområde sträcker sig idag från Stureby till Bagarmossen i södra Stockholm. Vi som fastighetsmäklare har en gedigen och mångårig erfarenhet från Söderorts bostadsmarknad och är själva födda och uppvuxna här. Oavsett om Ni bor i villa, bodstadsrätt eller nyproduktion så har vi fastighetsmäklare på Notar Enskede/Stureby just den kunskap, erfarenhet och lokalkännedom som en lyckad försäljning med högsta möjliga slutpris kräver. Vi kan erbjuda ett genuint engagemang i just Er försäljning och en fenomenal marknadsföring. Detta innebär flest spekulanter på visning och således ett gediget spekulantregister. Dessutom är det givetvis helt kostnadsfritt att anlita våra fastighetsmäklare på Notar Enskede/Stureby om Ni i slutändan väljer att inte sälja. Allt för att erbjuda en trygg och komplett mäklartjänst.

Vi hjälper Er med försäljning, kostnadsfri värdering, skriftlig värdering för att omförhandla lån hos banken samt upprättande av köpehandlingar när säljare och köpare redan funnit varandra. Våra mäklare hjälper även bostadsrättsföreningar med ombildning från lokal till bostadsrätt samt hyresrätt till bostadsrätt.

Enskede och Stureby är en av Stockholms mest attraktiva närförorter och vi som arbetar som mäklare i Enskede/Stureby vet precis varför du ska välja att bo just här! Vi är fastighetsmäklare med flera års erfarenhet och för Er som bor i något av nedanstående attraktiva områden besitter vi goda kunskaper om er lokala marknad - Stureby, Svedmyra, Enskede, Enskede Gård, Gamla Enskede, Enskededalen, Tallkrogen, Fyrvaktarkroken, Gubbängen och Bagarmossen.

Kom in på en kopp kaffe på vårt mäklarkontor på Dalens Allé 8 i Enskededalen eller kontakta oss på 08- 533 07 40 för ett hembesök med kostnadsfri värdering, så berättar vi mer om vad Enskedes bästa mäklare kan erbjuda vid just Er försäljning.