Realtor > Stockholm > Stockholm-Söderort > Lennart Bogenkrans Fastighetsmäklare

Lennart Bogenkrans Fastighetsmäklare - realtor in Stockholm-Söderort


logo

Company:Lennart Bogenkrans Fastighetsmäklare
Address: Döbelnsgatan 85
  113 52
  STOCKHOLM
Phone:0708 - 69 54 27
Homepage:Lennart Bogenkrans Fastighetsmäklare


Presentation: Lennart Bogenkrans Fastighetsmäklare

Lennart Bogenkrans Fastighetsmäklare har förmedlat villor, lägenheter och fritidshus under drygt 30 års tid och vi kan stolt peka på att vi tillhör Stockholms mest meriterade och anlitade fastighetsmäklare. Vi har samlat på oss all den erfarenhet, det engagemang och den lokalkännedom som hjälper dig till en trygg affär och ett maximalt marknadsspris.

Efter att under många år varit anknutna till de större företagen har vi sedan 2002 valt att på allvar koncentrera oss på att jobba med det vi är allra bäst på - att förmedla bostäder i södra Stor-Stockholm.

Vi är specialiserade på försäljningar av villor, radhus och lägenheter i hela söderort från Skärholmen - Hägersten - Gröndal - Älvsjö i sydväst till Enskede - Årsta - Farsta i sydost och i grannkommunderna Tyresö - Haninge - Huddinge - Botkyrka. Förutom detta har vi under många år inriktat oss på fritidshus i södra skärgården från Nämdö till Landsort.

Nöjda kunder är vår drivkraft. Nöjda kunder som väljer att anlita oss vid flera tillfällen är också det bästa betyg vi kan få. Det är ett kvitto på att vi håller vad vi lovar!

För oss handlar det om att värna om det förtroende som våra kunder ger oss. Och detta gäller inte bara privatpersoner, utan även banker, jurister, bostadsrättsföreningar. Som i stor utsträckning konsulterar och anlitar oss.

Vi hälsar dig varmt välkommen till oss som kund. Kontakta gärna någon av våra mäklare,