Realtor > Stockholm > Stockholm-Söderort > A-mäklarna i Sverige AB

A-mäklarna i Sverige AB - realtor in Stockholm-Söderort


logo

Company:A-mäklarna i Sverige AB
Address: Lugnets Allé
  12030
  STOCKHOLM
Phone: 08-4465080
Homepage:A-mäklarna i Sverige AB


Presentation: A-mäklarna i Sverige AB

Om A-mäklarna

Som inom de flesta andra områden gör Internet och övrig ny teknik också jobbet enklare för oss fastighetsmäklare. Därför kan vi ta mindre betalt av dig, och ändå ge både dig och din köpare mera trygghet.

Vår "affärshemlighet"

De stora kedjorna har dragit på sig höga "over-head" kostnader. Dyra kontor, stor administration och skrytig egenreklam kostar stora pengar. Men vill då köparna betala mer för din bostad bara för att du valt en mäklare med onödigt höga omkostnader? Knappast. Så dumma är inte köparna. Därför satsar vi bara på sådant som ger bättre betalt för din bostad. Och undviker allt som inte gör det. Svårare än så är den inte, vår "affärshemlighet".

Varför Large, Medium och Small?

Vi tror det är lägre arvode du vill ha. Inte mera krångel. Därför rekommenderar vi alltid Large där vi sköter allt. Samtidigt är vi flexibla nog att låta dig som vill sköta en del själv, också få göra det.

Vilka är ni?

A-mäklarna i Sverige AB är privatägt, med långsiktig inriktning och stabil ekonomi. Vi jobbar med alla banker och har våra klientmedel i Östgöta Enskilda bank, Danske Bank och Handelsbanken. VD är Lars Eneland.

Var finns ni?

Vår bas är i Stockholmsområdet, men vi åtar oss gärna uppdrag över hela landet.