Realtor - Stockholm > Stockholm-Södermalm

Svenska Mäklargruppen Södermalm / Hägersten - Realtor ÄLVSJÖlogo

Company:Svenska Mäklargruppen Södermalm / Hägersten
Street: Älvsjövägen 100
Postal code: 125 32
City: ÄLVSJÖ
Phone:08-4491850
Web page:Svenska Mäklargruppen Södermalm / Hägersten


Presentation: Svenska Mäklargruppen Södermalm / Hägersten

Södermalm / Hägersten

Vi förmedlar i huvudsak försäljningar av bostadsrätter i Stockholms innerstad och närförort samt villor, fritidshus och tomter i närförort samt inom Stockholms län. Därutöver förmedlar vi även lokaler samt bistår vid ombildningar till bostadsrättsföreningar.

Bostadsaffärer förmedlade via Svenska Mäklargruppen skall innebära trygghet för alla parter. Både för säljare och för köpare. Våra professionella och erfarna fastighetsmäklare bistår genom hela processen och ser till att varje bostadsaffär genomförs tryggt, säkert och till bästa möjliga resultat. Lyckade affärer uppnås om alla parter är nöjda - det är bl.a det vi menar med "När resultatet räknas"

Fastighetsmäklarens engagemang är till stora delar avgörande för utgången om det blir en lyckad affär. För många är det kanske den största privatekonomiska affären som någonsin görs och då finns det inga genvägar. En viktig bit i vårt uppdrag är att Din kanske största affär också blir Din bästa affär. Vår ambition är därför inte att bli störst, utan bäst. Genom stort engagemang når vi en lyckad affär.

En stor del av våra uppdrag får vi via rekommendationer och av tidigare kunder som väljer att ge oss nytt förtroende i sin nästa bostadsaffär. Ett bra betyg som vi är både glada och stolta åt. Samtidigt ett kvitto på att vårt långsiktiga tänkande i våra kundrelationer är en viktig byggsten i varje bostadsaffär, både för säljare och köpare. Vi står till tjänst även efter en avslutad affär.

Tveka inte att kontakta oss om Du har några frågor om Din nuvarande bostadssituation.

Välkommen till SVENSKA MÄKLARGRUPPEN!

Professional help choosing realtor - Stockholm-Södermalm

The service is free of charge

1. Register your home
-You only need to register a few short facts

2. Wait for an offer
-Realtors will present prices and whats included.

3. Compare and select
-Choose a couple of realtors to meet in person.


Start here >>