Realtor > Stockholm > Stockholm-Södermalm > Restate (Bjurfors & Thörner)

Restate (Bjurfors & Thörner) - realtor in Stockholm-Södermalm


logo

Company:Restate (Bjurfors & Thörner)
Address: Kungsgatan 26
  111 35
  STOCKHOLM
Phone:08- 402 10 00
Homepage:Restate (Bjurfors & Thörner)


Presentation: Restate (Bjurfors & Thörner)

Bjurfors & Thörner AB växer genom att bilda ett nytt bolag, RESTATE tillsammans med Isakson Partners AB och Brolin Förvaltning AB. Vi kommer nu stå ännu bättre rustade att möta framtiden med förvaltning, juridiska tjänster, nyproduktion etc. Vi bygger även ut mäklartjänsten för befintliga bostadsrätter. Vi flyttar inom kort till nya lokaler på Kungsgatan 26.

Kontakta oss på ombildning@restate.se

Specialist på bostadsrättsombildningar, hyreshus och kommersiella fastigheter

Bjurfors & Thörner är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom bostadsrättsombildningar. Vi har varit verksamma sedan 1986 och har över 1.110 fastighetstransaktioner bakom oss. Det innebär att du som uppdragsgivare får ta del av den erfarenhet och det kontaktnät vi har byggt upp under 25 år.

Bostadsrättsföreningar är i dag de absolut starkaste köparna på fastighetsmarknaden i storstäderna. Varje fastighetsaffär är unik. Genom att noggrant analysera fastigheten, hyror och andra möjligheter skapar Bjurfors & Thörner skräddarsydda förutsättningar för en lyckad ombildning. Vi värnar om att alla boende ska känna sig trygg när de gör sitt livs kanske största affär.

För att nå bra resultat krävs djup kunskap om fastighetsmarknaden, ekonomi och juridik. Vi som arbetar här har en gedigen bakgrund som fastighetsmäklare, ekonomer, fastighetsanalytiker och jurister. Vi genomgår också regelbundet olika vidareutbildningar för att uppfylla de krav köpare och säljare av fastigheter har rätt att ställa på sin ombildningskonsult eller mäklare. Vi är auktoriserade av Mäklarsamfundet och är utsedda av Boverket för att utfärda intyg angående tillförlitligheten i bostadsrättsföreningens ekonomiska planer. För din trygghet är vi även med i branschorganisationen SBB, Sveriges Bostadsrättsbildare.

Bjurfors & Thörner är specialiserade på fastighetsrådgivning och förmedling av bostadsfastigheter och kommersiella fastigheter. Vi företräder både hyresgäster och fastighetsägare vid bostadsrättsombildningar