Realtor > Stockholm > Stockholm-Södermalm > Bjurfors & Thörner AB

Bjurfors & Thörner AB - realtor in Stockholm-Södermalm


logo

Company:Bjurfors & Thörner AB
Address: Kungsgatan 26
  111 35
  STOCKHOLM
Phone:08- 402 10 00
Homepage:Bjurfors & Thörner AB


Presentation: Bjurfors & Thörner AB

Bjurfors & Thörner är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom bostadsrättsbildningar. Vi har varit verksamma sedan 1986 och har över 1.110 fastighetstransaktioner bakom oss. Det innebär att du som uppdragsgivare får ta del av den erfarenhet och det kontaktnät vi har byggt upp under 25 år.

Bostadsrättsföreningar är i dag de absolut starkaste köparna på fastighetsmarknaden i storstäderna. Varje fastighetsaffär är unik. Genom att noggrant analysera fastigheten, hyror och andra möjligheter skapar vi skräddarsydda förutsättningar för en lyckad ombildning. Vi värnar om att alla boende ska känna sig trygg när de gör sitt livs kanske största affär.

För att nå bra resultat krävs djup kunskap om fastighetsmarknaden, ekonomi och juridik. Vi som arbetar här har en gedigen bakgrund som fastighetsmäklare, ekonomer, fastighetsanalytiker och jurister. Vi genomgår också regelbundet olika vidareutbildningar för att uppfylla de krav köpare och säljare av fastigheter har rätt att ställa på sin ombildningskonsult eller mäklare. Vi är auktoriserade av Mäklarsamfundet och är utsedda av Boverket för att utfärda intyg angående tillförlitligheten i bostadsrättsföreningens ekonomiska planer. För din trygghet är vi även med i branschorganisationen SBB, Sveriges Bostadsrättsbildare.

Vi är specialiserade på fastighetsrådgivning och förmedling av bostadsfastigheter och kommersiella fastigheter. Vi företräder både hyresgäster och fastighetsägare vid bostadsrättsombildningar.