Realtor > Stockholm > Stockholm-Kungsholmen > SkandiaMäklarna Stockholm Kungsholmen

SkandiaMäklarna Stockholm Kungsholmen - realtor in Stockholm-Kungsholmen


logo

Company:SkandiaMäklarna Stockholm Kungsholmen
Address: Fleminggatan 29
  112 26
  STOCKHOLM
Phone: 08-653 96 00
Homepage:SkandiaMäklarna Stockholm Kungsholmen


Presentation: SkandiaMäklarna Stockholm Kungsholmen

Fastighetsmäklare Stockholm Kungsholmen

Vi vill erbjuda dig den bästa och mest serviceinriktade mäklartjänst du kan hitta med god lokalkännedom, vänligt bemötande, hög servicenivå och stort engagemang som hörnstenar i vår verksamhet. Självklart är det viktigt att finnas på plats lokalt så vi har kontoret beläget på Fleminggatan 29, centralt på Kungsholmen.

Vi har koll på var skolor, bussar, dagis, mataffärer, butiker, barer, banker, postkontor och övrig service finns - oavsett om det gäller Kungsholmstorg eller Essingeöarna. Vi har erfarenhet av i princip varje bostadsrättsförening i hela stadsdelen vilket tillsammans med vår mångåriga erfarenhet och sociala kompetens skapar det förtroende köpare och säljare vill känna när han eller hon gör sitt livs största affär.

Vårt nätverk inom Skandia Mäklarna ger dig dessutom tillgång till en lokal mäklare oavsett var du bor i dag då vi har 78 kontor i hela Sverige. Vi är det rätta alternativet som mixar det lilla och det stora företagets fördelar - välkommen att kontakta oss redan idag!