Realtor > Stockholm > Sollentuna > Svenska Mäklargruppen Sollentuna/Täby

Svenska Mäklargruppen Sollentuna/Täby - realtor in Sollentuna


logo

Company:Svenska Mäklargruppen Sollentuna/Täby
Address: Turebergs Allé 9
  191 64
  SOLLENTUNA
Phone:08-638 03 58
Homepage:Svenska Mäklargruppen Sollentuna/Täby


Presentation: Svenska Mäklargruppen Sollentuna/Täby

Sollentuna / Täby

Välkommen till Svenska Mäklargruppen!

Vill du ha stort engagemang och personlig service?

Då har du kommit rätt!

Största delen av våra uppdrag får våra fastighetsmäklare genom rekommendationer. Detta visar att vår lokala marknadskännedom, höga ambitionsnivå samt stora engagemang ger mycket bra resultat. Mäklarens engagemang är till stora delar avgörande för utgången om det blir en lyckad affär. För många är det kanske den största privatekonomiska affären som någonsin görs och då finns det inga genvägar. En viktig bit i vårt uppdrag som mäklare är att Din kanske största affär också blir Din bästa affär. Vår ambition är därför inte att bli störst, utan bäst. Genom stort engagemang når vi en lyckad affär.

Våra professionella fastighetsmäklare hjälper dig med alla praktiska detaljer som krävs för att marknadsföra och sälja din bostad på bästa sätt. Våra fastighetsmäklare har lång erfarenhet, bred fackkunskap och framförallt en mycket god lokalkännedom i norra Storstockholm.

Det är alltid många frågor som dyker upp i samband med en bostadsaffär. Vi erbjuder alltid fri rådgivning. Hos Svenska Mäklargruppen kan du känna dig i trygga händer.

Ring 08-638 03 58 eller kom in till oss!

Vi finns i nya och fräscha lokaler i det nybyggda huset på Turebergs Alle 9 (mittemellan Stinsen och Sollentuna Centrum).

Välkommen!