Realtor > Stockholm > Österåker > Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga

Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga - realtor in Österåker


logo

Company:Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga
Address: Storängstorget 30
  18430
  ÅKERSBERGA
Phone: 08-54068105
Homepage:Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga


Presentation: Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga

Mäklare med koll på läget i Åkersberga utanför Stockholm

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Åkersberga utanför Stockholm? Eftersom vi finns på flera platser i Stockholm och runt om i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet till exempel vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga är mäklare som har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning.

På Svensk Fastighetsförmedling i Åkersberga är vi idag 7 fastighetsmäklare. Som lokal mäklare i Åkersberga vet vi hur bostadsmarknaden fungerar här. Vi har varit verksamma i kommunen sedan 1989 och kontoret ligger mitt i centrum på Storängstorget.

Våra samlade erfarenheter har lett oss fram till ett arbetssätt som innefattar engagemang, nytänkande, omtänksamhet och inte minst affärsmässighet. Det har resulterat i nöjda, trygga och återkommande kunder. Samtidigt är Svensk Fastighetsförmedling en rikstäckande mäklarkedja med en komplett mäklartjänst, unika produkter och en framgångsrik försäljningsmetod. Kombinationen av allt detta ger dig goda möjligheter till en lyckad och smidig bostadsaffär.

Besök oss gärna i bobutiken!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår bobutik på torget i Åkersberga Centrum, Storängstorget 30. Där har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte.

Välkommen in!