Realtor > Stockholm > Österåker > Crown Estate Fastighetsbyrå AB

Crown Estate Fastighetsbyrå AB - realtor in Österåker


logo

Company: Crown Estate Fastighetsbyrå AB
Address: Birger Jarlsgatan 76
  11420
  STOCKHOLM
Phone: 08-205050
Homepage: Crown Estate Fastighetsbyrå AB


Presentation: Crown Estate Fastighetsbyrå AB

Crown Estates filosofi bygger på att kvalitet alltid lönar sig. I fastighetsbranschen liksom i alla andra sammanhang kostar kvalitet lite mer men vårt fokus ligger på att vi alla ska tjäna på detta val när försäljningen är slutförd. Vår filosofi är att vi alltid väljer kvalitet före kvantitet och gör färre men bättre affärer.

Crown Estates mäklare har gedigen erfarenhet inom branschen och de är alla egna företagare. Det innebär att alla våra mäklare är drivna och engagerade i varje affär och förstår betydelsen av att ge det där lilla extra eftersom varje affär direkt påverkar deras egna resultat.

Alla våra mäklare har bred erfarenhet av fastighetsaffärer och kan åta sig uppdrag i hela Stockholm med omnejd, men de är specialiserade inom vissa utvalda områden. Att de är specialiserade innebär att de har stor erfarenhet av affärer inom ett eller flera områden och därför har den informationen som ofta är avgörande för resultatet av en fastighetsaffär. När en fastighetsmäklare har omfattande information om en specifik målgrupp, lägenheten, fastigheten, bostadsrättsföreningen, närområdet med mera kan både köpare och säljare känna sig trygga i att de får all information.