Realtor > Stockholm > Nacka > Mäklarringen Nacka

Mäklarringen Nacka - realtor in Nacka


logo

Company:Mäklarringen Nacka
Address: Saltsjöbadsvägen 18
  131 50
  Saltsjö-Duvnäs
Phone:08-715 72 00
Homepage:Mäklarringen Nacka


Presentation: Mäklarringen Nacka

Mäklarringen Nacka

Vill du köpa eller sälja en bostad i Nacka. Då har du kommit rätt. Vi har lång erfarenhet, bred fackkunskap och framför allt mycket god lokalkännedom och säljförmåga.

Vill du ha mest betalt?

Vi nöjer oss inte med lagom. Vi jobbar för att hitta den där extra budgivaren som ger dig mest betalt. Vad innebär det för dig som säljare? Låt oss värdera och berätta mera!

Om oss

Vår vision är att vara det självklara valet när Nackaborna skall sälja sin bostad. För oss är det viktigt att skapa mervärde för köpare och säljare vid försäljning av fastigheter och bostadsrätter. Därför satsar vi på att vara i framkant gällande kvalitativa avtalslösningar och tjänstepaket till både köpare och säljare och framförallt att säkerhetsställa kundnöjdheten i alla uppdrag.

Mäklarringen är ett etablerat varumärke som har funnits i 30 år. Vi har en bra infrastruktur och goda samarbetspartners. Dessutom har vi på Nackakontoret över 30 års erfarenhet av försäljning i just Nacka med omnejd. Vi är hängivna och serviceinriktade mäklare, ett företag som bryr sig om våra kunder. Välkommen!