Realtor > Stockholm > Nacka > Mäklarhuset Nacka, Saltsjö-Boo och Saltsjöbaden

Mäklarhuset Nacka, Saltsjö-Boo och Saltsjöbaden - realtor in Nacka


logo

Company:Mäklarhuset Nacka, Saltsjö-Boo och Saltsjöbaden
Address: Siroccogatan 4
  131 54
  Nacka
Phone:08-715 47 00
Homepage:Mäklarhuset Nacka, Saltsjö-Boo och Saltsjöbaden


Presentation: Mäklarhuset Nacka, Saltsjö-Boo och Saltsjöbaden

Din mäklare i Nacka, Saltsjö-Boo och Saltsjöbaden

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Saltsjö-Boo

Ska du köpa eller sälja en bostad, vi erbjuder kostnadsfri värdering? Välkommen till Sveriges största privatägda mäklarkedja som gör det enkelt för dig. Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats sedan 1973.

Våra mäklare kan Nacka, Saltsjö-Boo och Saltsjöbaden

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Vi lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset i flera år haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex). Kontakta din lokala mäklare i Nacka, Saltsjö-Boo och Saltsjöbaden idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkomna!

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.