Realtor > Stockholm > Nacka > HusmanHagberg Nacka

HusmanHagberg Nacka - realtor in Nacka


logo

Company:HusmanHagberg Nacka
Address: Romanstorget
  13153
  NACKA
Phone: 08-7162500
Homepage:HusmanHagberg Nacka


Presentation: HusmanHagberg Nacka

Din fastighetsmäklare i Nacka

Här på HusmanHagberg gör vi alltid vårt yttersta för att ta hand om dig och din bostadsaffär på bästa sätt. Allt för att du ska bli riktigt nöjd!

Vi har bred erfarenhet och anpassar alltid arbetet efter den lokala marknaden för att nå bästa resultat. Varje affär är unik, så kontakta oss gärna och berätta om just din situation. Vill du, så hjälper vi också till med bankkontakter, försäkringar och annat som kan underlätta din bostadsaffär.

Välkommen att bli nöjd du också.

Att köpa och bo

Vad måste du tänka på som köpare? Vad innebär undersökningsplikten? Hur får jag den bästa finansieringen? Frågorna kan vara många och komplicerade och ofta känns det som om man skulle behöva vara både jurist, ekonom och byggnadstekniker. Då är det bra med en erfaren och kunnig mäklare som lotsar dig rätt. Här hittar du de åtta köpsteg som vi på HusmanHagberg använder oss av.

Att sälja

Att sälja sin bostad innebär för de flesta en stor affär i en ny situation. Då är det bra med en erfaren och kunnig mäklare som lotsar dig rätt. Läs mer om hur vi på HusmanHagberg säljer din bostad här.