Realtor - Stockholm > Nacka

Engel & Völkers Stockholm South-East - Realtor STOCKHOLMlogo

Company:Engel & Völkers Stockholm South-East
Street: Hammarby Allé 134
Postal code: 120 66
City: STOCKHOLM
Phone:08-400 285 50
Web page:Engel & Völkers Stockholm South-East


Presentation: Engel & Völkers Stockholm South-East

Engel & Völkers - Din fastighetsmäklare i Stockholm

Bostäder i Stockholm - Sälj med din fastighetsmäklare Engel & Völkers

Med 35 års erfarenhet från förmedling av bostäder över hela världen har Engel & Völkers byggt upp ett renommé om att stå för professionalitet, passion och kundservice utöver det vanliga.

Engel & Völkers Stockholm säljer bostäder med kvalitet i Stockholm, Nacka, Värmdö, Haninge och andra stadsnära områden. Trevliga lägenheter, villor i charmiga kvarter, sjötomter, skärgårdsställen och gårdar.

Våra mäklare har gedigen utbildning och har förutom mäklarutbildningen ofta ytterligare högskoleutbildningar och erfarenheter från affärsvärlden. Något vi tror ger ett vidare synfält och en större förståelse för affären och därmed ett mervärde för dig som kund. Vår egen akademi ser till att mäklarna håller sig á jour och får nya inblickar i försäljning och relationer.

Vi sätter stolthet i att erbjuda en personlig och kvalitativ service till både köpare och säljare, en inställning som resulterat i en imponerande register av återkommande, välbeställda kunder.

Alla uppdrag är unika och vår uppgift är att rådge dig baserat på våra erfarenheter, navigera rätt och skräddarsy försäljningen efter förutsättningarna för just ditt hem för att nå bästa möjliga resultat.

Professional help choosing realtor - Nacka

The service is free of charge

1. Register your home
-You only need to register a few short facts

2. Wait for an offer
-Realtors will present prices and whats included.

3. Compare and select
-Choose a couple of realtors to meet in person.


Start here >>