Realtor > Stockholm > Lidingö > Notar Lidingö

Notar Lidingö - realtor in Lidingö


logo

Company:Notar Lidingö
Address: Erik Dahlbergsgatan 28
  115 32
  STOCKHOLM
Phone:08-666 10 70
Homepage:Notar Lidingö


Presentation: Notar Lidingö

Din mäklare på Lidingö

Lidingö är en mycket populär plats att bo på, här finns många bostadsrätter och villor med ett oslagbart läge och en perfekt kombination av natur och citymiljö. Lidingö är den största ön närmast Stockholms stad i det inre av Stockholms skärgård med en areal på cirka 3050 ha. Kontakta oss när du skall sälja eller köpa ditt boende på Lidingö, vi som arbetar på Notar Mäklare Lidingö vet varför du ska välja att bo just här.

Vi slog upp portarna på i juni 2004 och vi är alla mäklare med många års erfarenhet. Vi har en stor och ljus lokal med bra läge på Erik Dahlbergsgatan där vi har välbesökta skyltfönster som visar upp våra kunders bostäder dygnet runt. Vi är marknadsledande i området med ett mäklarteam som består av fem kunniga mäklare vilka alla är väletablerade i vårt område, vi jobbar på Gärdet, i Hjorthagen, Ekhagen, Norra Djurgården och på Lidingö. Vi har ett oslagbart register genom lång erfarenhet och kunskap om alla fastigheter och föreningar i området.

Vi har en väl genomtänkt produkt och vet hur just er bostad skall säljas till rekordpris. Fenomenal marknadsföring tillsammans med ett engagemang och driv som är svårt att hitta någon annanstans skapar vi de bästa förutsättningar vid er försäljning. Ingen annan mäklare kan mäta sig med vår omfattande och unika marknadsföring. Vi får helt enkelt flest spekulanter till visningarna och det innebär högsta möjliga slutpris vid en försäljning. Dessutom är det givetvis helt kostnadsfritt att anlita oss om du i slutändan väljer att inte sälja.

Allt börjar med att en av våra duktiga fastighetsmäklare värderar er bostad kostnadsfritt. Bjud hem oss för ett förutsättningslöst möte så ska vi bevisa att vi områdets bästa mäklare. Vi utför kostnadsfria värderingar och skriftliga värderingar för att omförhandla dina lån hos banken och anlitas även för upprättande av köpehandlingar.

När du ska sälja din bostadsrätt eller ditt hus ska du kontakta Notar Lidingö för att uppleva hur en professionell och engagerad fastighetsmäklare arbetar. Du är varmt välkommen att ringa oss på 08-666 10 70 eller komma in på vårt välbesökta mäklarkontor på Erik Dahlbergsgatan 28.

Vänliga hälsningar

Johanna, Mathias, Daniella, Jonas, Sara, Jenny & Sasha

Notar Mäklare Lidingö