Realtor > Stockholm > Lidingö > NORDSTRANDS MÄKLERI

NORDSTRANDS MÄKLERI - realtor in Lidingö


logo

Company:NORDSTRANDS MÄKLERI
Address: Östra Allén 6B
  181 65
  LIDINGÖ
Phone:08 731 51 00
Homepage:NORDSTRANDS MÄKLERI


Presentation: NORDSTRANDS MÄKLERI

OM NORDSTRANDS MÄKLERI

Företaget grundades av Robert Nordstrand med målsättningen att följa våra kunder i livets alla skeden och vara en marknadsplats där vi förmedlar drömmen om skärgårdsobjekt, gårdar vid vackra insjöar eller vackra hem på Lidingö, Värmdö med flera kommuner.

Vi agerar med stor tillit och respekt för uppdragsgivare och köpare i en process som för de allra flesta är det största beslutet i livet emotionellt, men även ekonomiskt. Att lämna en plats, en trygghet fylld av minnen och upplevelser ska vårdas med en öm hand och vi vet hur man gör. Ett förtroende som leder till en bra affär, en affär som ska kännetecknas av ledorden noggrannhet, kvalitet, ärlighet, personligt engagemang, service och resultat.

Ledorden är vår ryggrad, vi vet att det gäller att leva upp till dem och vi lovar inte mer än vad vi kan stå för.

Företaget består idag av fastighetsmäklare Robert Nordstrand som till sin hjälp har flera resurser för hemsida, ekonomi, fotografering, broschyrer, annonser och trycksaker. Vi arbetar utan mäklarassistenter och tror på personligt engagemang ut i fingerspetsarna och att en person är ansvarig mäklare och kontaktperson i alla frågor som rör varje försäljningsuppdrag.

Robert har arbetat som mäklare i Stockholms skärgård under många år med stor framgång. Bakom resultatet ligger hårt arbete med service och engagemang i fokus. Robert är uppvuxen i Värmdöskärgården på Djurö/Vindö, bor idag på Lidingö och har i och med basen i Brevikshamnen och kontoret på Lidingö och Östermalm en stor bredd och flexibilitet.

Med en bakgrund som sjöofficer, fastighetsjurist och fastighetsmäklare från KTH är grunden lagd för en kunskapsmässig trygghet för köpare och säljare.

Robert har även fartygsbefäl klass 8 vilket gör att han yrkesmässigt får transportera kunder och företagets motorbåt är en stor tillgång i den dagliga verksamheten.

Varmt välkomna till ett nytt varumärke i nya, spännande tider!