Realtor > Stockholm > Lidingö > Klockare Fastighetsmäkleri

Klockare Fastighetsmäkleri - realtor in Lidingö


logo

Company:Klockare Fastighetsmäkleri
Address: Södra Hamnpromenaden 3
  181 66
  LIDINGÖ
Phone:070 735 99 22
Homepage:Klockare Fastighetsmäkleri


Presentation: Klockare Fastighetsmäkleri

Klockare Fastighetsmäkleri arbetar med fokus på kvalitet, engagemang och resultat. Vi anlitar endast marknadenas allra främsta fotografer, inredare, arkitekter, florister, trädgårdsarkitekter samt byggare som i nära samråd med oss gör allt för att förbereda, förstärka samt eventuellt färdigställa er bostad inför er kommande försäljning, detta för att säkerställa att bostaden presenteras på bästa tänkbara sätt.

Varmt välkommen att kontakta oss på Klockare Fastighetsmäkleri för mer information om vårt sätt att arbeta för att uppnå samt säkerställa bästa tänkbara förutsättningar inför er försäljning. Vi tänker oss ett förutsättningslöst möte där vi gemensamt resonerar kring er bostads fina potential och bra möjligheter. Vi bistår er gärna med värdefulla tips, tankar och idéer samt en kostnadsfri offert och en strukturerad handlingsplan för att öka din bostads potentiella värde samt sedermera säkerställa bostadens maximala försäljningspris. Önskar ni sälja er bostad på Lidingö? Kontakta oss gärna. Vårt fokus är kvalitet, engagemang och resultat!

Er lokala mäklare på Lidingö

Klockare Fastighetsmäkleri har under många år levererat ett stort antal rekordförsäljningar samt toppnoteringar på ett mycket stort antal fastigheter och våningar över hela Lidingö. Vi har ett upparbetat, unikt och mycket omfattande spekulantregister med familjer som aktivt söker bostäder på Lidingö. De väntar på rätt objekt och är för det beredda att betala mycket bra.

Varmt välkommen att kontakta oss på Klockare Fastighetsmäkleri så berättar vi gärna vidare om hur vi arbetar för att uppnå bästa tänkbara resultat. Vårt fokus är kvalitet, engagemang och resultat.