Realtor > Stockholm > Järfälla > Nordins Fastighetsbyrå AB

Nordins Fastighetsbyrå AB - realtor in Järfälla


logo

Company:Nordins Fastighetsbyrå AB
Address: Hindervägen 4
  17739
  JÄRFÄLLA
Phone: 08-580 330 60
Homepage:Nordins Fastighetsbyrå AB


Presentation: Nordins Fastighetsbyrå AB

Välkomna till Nordins fastighetsbyrå

Jovisst, det har nog sagts förut men storleken har verkligen ingen betydelse! Nordins är en personlig, liten fastighetsbyrå som ända sedan 1950 med äkta engagemang, seriös service & en enveten etik tryggt förmedlat bostäder till fina, marknadsmässiga priser. Oftast med en betydligt lägre provision till på köpet!

Verksamt framförallt i Järfälla och nordvästra Stor-Stockholm har denna familjära fastighetsbyrå alltså i femtiosju år framgångsrikt förmedlat villor, radhus, tomter, bostadsrätter och fritidshus. Vi har naturligtvis med lycka och glädje även gjort utflykter till andra områden och stadsdelar. Nordins står också till tjänst med juridiska spörsmål som att upprätta bouppteckningar och arvskiften samt att utföra bokförningsarbete och bokslut.

Som kund får ni gedigen erfarenhet, omfattande marknadsföring, ekonomisk och juridisk rådgivning samt deklarationshjälp. Listan kan förvisso göras betydligt längre då Nordins alltid gör allt för att hjälpa kunden genom affären i möjligaste mån. Dessutom är som sagt provisionen oftast en bråkdel av vad de "stora" mäklarkollegorna tar.

En bostadsaffär är ju för de flesta den största affär de gör. Självklart ska den då skötas på ett fullständigt korrekt sätt. Ett ärligt och höviskt agerande mot alla parter är naturligt samt att vara lika mycket till kundernas tjänst före och efter försäljningen som under den.