Realtor > Stockholm > Haninge > Notar Haninge

Notar Haninge - realtor in Haninge


logo

Company:Notar Haninge
Address: Handenterminalen 2
  136 40
  Handen
Phone:08-745 09 40
Homepage:Notar Haninge


Presentation: Notar Haninge

Din mäklare i Haninge, Brandbergen, Handen, Västerhaninge & Tungelsta

Handenterminalen 2, 136 40 Handen

Måndag - Fredag: 09:00 - 18:00

Alla övriga tider är vi kontaktbara på mobilnummer nedan.

Varmt välkommen till oss på Notar Haninge!

Notar slog upp sin första Bobutik 1997 och är idag en av de marknadsledande Fastighetsmäklarkedjorna i Stockholm. Vi som arbetar här, på vårt centralt belägna kontor med bästa skyltläge, har tillsammans arbetat i över 50 år inom fastighetsbranschen och har gedigen erfarenhet av försäljning av bostadsrätter villor, radhus och fritidshus.

Haninge är ett mycket attraktivt område genom sitt geografiska läge med närhet till Stockholm City, goda kommunikationer, köpcentrum, populära skolor som KTH Syd och framgångsrika idrottsföreningar. Dessutom finns en mycket vacker natur, skärgård och goda rekreationsmöjligheter vilket också bidrar till att fler väljer att flytta hit. Haninge expanderar kraftigt och vi märker en större och större efterfrågan på bostäder inom kommunen genom vårt spekulantregister, som är ett av Sveriges största.

Vi på Notar Haninge vet hur just din bostad skall säljas till rekordpris. Genom stor kunskap om området, den bästa marknadsföring och med driv samt engagemang skapar vi de bästa förutsättningarna vid Din försäljning. Ingen annan mäklare kan mäta sig med vår lokala marknadsföring. Vi får helt enkelt mest spekulanter till visningarna och det innebär HÖGSTA MÖJLIGA PRIS. Dessutom är det helt kostnadsfritt att anlita oss om du i slutändan väljer att inte sälja.

Vi förmedlar bostadsrätter och villor i Handen, Västerhaninge, Årsta Havsbad, Tungelsta, Vendelsö, Brandbergen, Norrby, Vendelsömalm, Vega, Söderby, Jordbro, Väländan, Ornö och samt på Dalarö.

Vi utför kostnadsfria värderingar och skriftliga värderingar för att omförhandla Dina lån hos banken och anlitas även för upprättande av köpehandlingar.

Går du i säljtankar eller har frågor om bostadsmarknaden? Ring för ett förutsättningslöst möte där vi utför en kostnadsfri värdering av din bostad eller kom in på en kopp kaffe så berättar vi mer om hur vi kan göra försäljningen av just din bostad till ditt livs bästa affär.

Med Vänliga hälsningar,

Peter, Per, Robin, Daniel, Ümran, Christian, Carina, Linn & Daniel

Notar Mäklare Haninge