Realtor > Stockholm > Danderyd > JÄGHOLM NORRORTSMÄKLARNA

JÄGHOLM NORRORTSMÄKLARNA - realtor in Danderyd


logo

Company:JÄGHOLM NORRORTSMÄKLARNA
Address: Södervägen 30
  183 69
  TÄBY
Phone:08-732 50 00
Homepage:JÄGHOLM NORRORTSMÄKLARNA


Presentation: JÄGHOLM NORRORTSMÄKLARNA

JÄGHOLM NORRORTSMÄKLARNA

Vi har gått ifrån att vara ett litet familjeföretag till fyra kontor varav två kontor i Täby utan att tappa våra grundvärderingar som innebär att kunden och bostaden är i fokus.

I och med att vi inte är kedjebundna har vi kortare beslutsvägar, samtidigt som vi är så stora att vi t.ex. har vår egen tidning. Vi ser vårt yrke som ett hantverk och har alltid legat i framkant när det gäller tjänster och produkter som ökar din bostads attraktionsvärde. Därför kan vi erbjuda konkurrenskraftiga arvoden. Vi finns representerade i tre kommuner i Norrort och alla mäklare är handplockade för att de är experter på respektive område.

Vi tar vår förmedlarroll på väldigt stort allvar och därför uppskattas vi av både säljare och köpare. Vår absolut bästa marknadsföring är alla nöjda kunder som rekommenderar oss. När ni anlitar oss så får ni inte bara en duktig och engagerad mäklare. Ni får tillgång till ett fastighetsmäkleri med gedigen kunskap om bostäder och juridiken kring detta. Försäljningen skall vara en behaglig resa och vi brukar prata om tryggheten från start till mål. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan göra ert livs bästa bostadsaffär.