Realtor > Stockholm > Botkyrka > Skandia Mäklarna Botkyrka

Skandia Mäklarna Botkyrka - realtor in Botkyrka


logo

Company:Skandia Mäklarna Botkyrka
Address: Fagerängsv. 1
  141 37
  HUDDINGE
Phone:08-530 341 00
Homepage:Skandia Mäklarna Botkyrka


Presentation: Skandia Mäklarna Botkyrka

Välkomna till Skandia Mäklarna i Botkyrka

Har du funderingar kring ditt boende?

Vi känner till den lokala marknaden mycket bra och vet vad vårt trevliga område kan erbjuda då vi både bor och är verksamma här. Som kund hos oss står du alltid i centrum och vår höga kvalitet ligger framför allt i den personliga servicen och starka engagemanget, samtidigt som vi har det stora företagets muskler och resurser.

Skandia Mäklarna är en av Sveriges största fastighetsmäklarkedjor med fler än 75 lokala kontor som står till ditt förfogande.

2009 var ett spännande år, både på marknaden och för oss. Vi gick från tredje plats till att vara näst störst i antal försäljningar i Botkyrka kommun och har nu siktet inställt på att bli störst. Hur vi skall nå dit är att fortsätta med samma arbete som vi gör idag, dvs att alltid ha den bästa produkten för kunderna samt de bästa fastighetsmäklarna som hela tiden kämpar för att samtliga våra kunder är så nöjda att de rekommenderar oss vidare.

Under 2009 kom även 3 av våra duktiga fastighetsmäklare med i topp 5 i nomineringen "Årets Mäklare" med placeringarna 1, 2 respektive 4 vilket aldrig tidigare inträffat i SkandiaMäklarnas historia. "Årets Mäklare" är en intern och ärofylld tävling bland 300 fastighetsmäklare där omsättning, antal försäljningar och kundernas betyg avgör resultatet.

SKANDIAMÄKLARNA - ÅRETS MÄKLARE 2008

Undersökningsföretaget Regi har kartlagt hur nöjda svenska bostadssäljare är med sin fastighetsmäklare.

Vi tror att det behövs mer engagemang. Äkta engagemang och stark vilja!

Vill du veta mer om vad din bostad är väd gör vi en kostnadsfri värdering, även om du inte skall sälja just nu. Du är naturligtvis alltid välkommen att besöka oss på vårt trevliga kontor.

Hjärtligt välkommen!

Vännerna på Skandia Mäklarna i Botkyrka