Realtor - Södermanland > Trosa

Skandia Mäklarna Trosa/Gnesta - Realtor TROSAlogo Skandia Mäklarna Trosa/Gnesta

Company:Skandia Mäklarna Trosa/Gnesta
Street: Östra Långgatan 2
Postal code: 61930
City: TROSA
Phone:0156-132 45
Web page:Skandia Mäklarna Trosa/Gnesta


Presentation: Skandia Mäklarna Trosa/Gnesta

Fastighetsmäklare i Trosa/Gnesta

SkandiaMäklarna är idag ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag med 81 kontor runt om i Sverige samt med verksamhet i Spanien. Vi ger dig som kund tryggheten av en mäklare med god lokal kännedom men med stöd av ett rikstäckande nätverk. Du är varmt välkommen till oss för att diskutera idéer och tankar. Vi bjuder gärna på goda råd inför bostadsbytet. Det är de värdefulla detaljerna som räknas.

Vårt kontor hittar du på Östra Långgtan 2. I Trosa kommun bor ca 11.000 personer och de tre tätorterna Trosa, Vagnhärad och Västerljung ligger i en gammal kulturbygd med vackra omgivningar och närhet till bad i sjö och hav.

Vår kommun bjuder på många möjligheter till rekreation som bland annat två välrenommerade golfbanor, ridskola, slalombacke, fina segelleder i den vackra skärgården och strövömråden i skog och mark, badhus med gym, fotbolls- innebandy och tennisklubb mm. I Trosa finns ett gott utbud av butiker, banker, restauranger och caféer - allt i genuin och trivsam kuststadsmiljö. I en småstad är det heller aldrig långt till förskola och skola.

Till Trosa är det lätt att pendla från Stor-Stockholm. Direktbussar till Liljeholmen avgår med 13 turer per dag i vardera riktningen - även helgtrafik, bilvägen till city tar ca 50 minuter och Stockholm C når du med tåg på ca 40 minuter.

Som boende i området har vi den goda lokalkännedom som krävs för att skapa den för säljare och köpare bästa fastighetsaffären. Förutom befintliga bostäder till salu, förmedlar vi även ett antal nyproduktioner - både villor och bostadsrätter. Vi önskar dig varmt välkommen att kontakta oss för en förutsättningslös diskussion kring ditt boende!

Kontoret är öppet måndag - fredag 09.00 - 17.00. Välkomna!

Professional help choosing realtor - Trosa

The service is free of charge

1. Register your home
-You only need to register a few short facts

2. Wait for an offer
-Realtors will present prices and whats included.

3. Compare and select
-Choose a couple of realtors to meet in person.


Start here >>