Realtor - Södermanland > Strängnäs

Tegnerlunden Fastighetsbyrå AB - Realtor STRÄNGNÄSlogo

Company:Tegnerlunden Fastighetsbyrå AB
Street: Storgatan 19
Postal code: 64530
City: STRÄNGNÄS
Phone: 0152-60280
Web page:Tegnerlunden Fastighetsbyrå AB


Presentation: Tegnerlunden Fastighetsbyrå AB

Trygghet

Köp eller försäljning av en bostad är en stor affär för de flesta. Du skall känna dig trygg och säker i hela processen från visning till försäljning. Du får alltid en registrerad fastighetsmäklare som tar hand om ditt objekt. Som säljare skall du få bästa möjliga pris och som köpare skall du känna dig trygg med affärens genomförande och finansiering.

Personligt engagemang

Genom att anlita Tegnerlunden Fastighetsbyrå får båda parter tillgång till kunniga och erfarna fastighetsmäklare där det personliga engagemanget sätts i främsta rummet. En kontakt under hela processen. Vi har ett stort personligt kontaktnät inom bank, juridik m.m som står till ert förfogande under hela processen.

Erfarenhet & Kompetens

Du som köpare eller säljare får en fastighetsbyrå med mångårig erfarenhet inom fastighetsmäkleri. Samtliga våra fastighetsmäklare är registrerade och vi har stark juridisk kompetens inom företaget. Vi har lagt fast ett antal tydliga kvalitetskrav på oss själva som fastighetsmäklare för att skapa förutsättningar för en lyckad bostadsaffär.

Professional help choosing realtor - Strängnäs

The service is free of charge

1. Register your home
-You only need to register a few short facts

2. Wait for an offer
-Realtors will present prices and whats included.

3. Compare and select
-Choose a couple of realtors to meet in person.


Start here >>