Realtor - Södermanland > Eskilstuna

Fastighetsbyrån Eskilstuna - Realtor ESKILSTUNAlogo Fastighetsbyrån Eskilstuna

Company:Fastighetsbyrån Eskilstuna
Street: Kungsgatan 5
Postal code: 63193
City: ESKILSTUNA
Phone: 016-15 80 40
Web page:Fastighetsbyrån Eskilstuna


Presentation: Fastighetsbyrån Eskilstuna

Fastighetsbyrån

Eskilstuna

Hos oss finns några av stadens populäraste fastighetsmäklare och vi är det största fastighetsmäklarföretaget i Eskilstuna. Kombinationen med att vi även är ett dotterbolag till Sparbanken Rekarne, regionens starkaste och mest lönsamma bank, är svår att slå.

Vi kan den lokala marknaden mycket väl vad gäller trender, marknadsvärden och bostadsområden. Hos oss får du tillgång till välutbildade, engagerade och erfarna fastighetsmäklare och mäklarassistenter som gör det de är bäst på - att sälja hem.

Vi vill gärna hjälpa dig i en av de viktigaste affärer du gör i livet - att byta bostad. Det du får av oss är en komplett, individanpassad mäklartjänst med stort fokus på marknadsföring och kvalitet i alla led - för både säljare och köpare.

Genom vårt nära samarbete med Sparbanken Rekarne, vi sitter dessutom under samma tak, får du som köpare även närhet till råd kring finansiering, försäkring och annat som rör ditt nya boende. Som säljare får du en stor möjlighet att hitta rätt köpare genom samarbetet med banken som har flest kunder.

Välkommen till oss!

Professional help choosing realtor - Eskilstuna

The service is free of charge

1. Register your home
-You only need to register a few short facts

2. Wait for an offer
-Realtors will present prices and whats included.

3. Compare and select
-Choose a couple of realtors to meet in person.


Start here >>